Trigger Point Therapy massagebolde

Den bedste massagebold får du fra Trigger Point Therapy.

Du finder dem i mange forskellige udformninger, i forskellige størrelser, med forskellige hårdheder, med forskellige overflader, enkelte eller dobbelte. Uanset hvilket område du gerne vil bruge din massagebold på, finder du forskellige udgaver lige her.

Massageboldene fra TriggerPoint Therapy har en ret unik overflade. Overfladen gør det muligt at tilføre træk i huden, som også er en teknik til at skabe bedre blodcirkulation i vævet. Så udover at være af en super kvalitet, så har den også denne egenskab.

Trigger Point Therapy har både den almindelig massagebold, en massagebold med pigge der egner sig til fødder og hænder, en dobbelt-massagebold, som er god at bruge på ryggen, i nakken, på skuldre og underben. Så findes der den større MB5, som kan bruges på hele kroppen, og faktisk kan bruges der hvor du synes det kan være svært at bruge din foamroller, og samtidig synes de små bolde er for hårde.

Fælles for alle produkter fra TriggerPoint Therapy er at du her får den  bedste kvalitet. Trigger Point Therapy er de absolutte pionerer inden for Myofascial Releaseteknikker, og har et konstant fokus på videreudvikling og på at levere de bedste produkter, viden, tips og tricks.

Derfor finder du masser af vejledning i, hvordan du foamroller med en massagebold online - blandt andet på Trigger Points hjemmeside, youtubekanal og Facebook.

7 varer

Faldende orden
pr. side

Hvad er massagebolde gode til?

Vi er mange mennesker, der har en hverdag med enten arbejde med ensformige stillinger, stillesiddende arbejde foran en computerskærm, eller i det hele taget bare en hverdag uden et aktivitetsniveau som vi måske burde have. Dette kan sætte sig i kroppen og give en oplevelse af stivhed, og muskler der bliver ømme.

Her kan det være helt oplagt at have en massagebold.
En massagebold er især rigtig god, når du vil lave en massage, der går mere i dybden. Hvis du eksempelvis bruger en foamroller til din balle muskulatur, vil du ikke i samme grad kunne opnå at ramme det punkt hvor du oplever ømhed, alene fordi overfladen på din foamroller er større end på en massagebold. Med bolden kan du meget bedreramme stramme og ømme muskler og derefter med cirkulære bevægelser, løsne op i de spændinger der måtte være i muskulaturen. Selvmassage med bolde er en god måde at fremme hurtigere restitution og blodcirkulationen i musklerne så du hurtigt oplever en lindring i dine ømme muskler. Hvor en foamroller er god til en overordnet massage, så kan du med en bold arbejde HELT præcist med fx det ømme punkt i din ballemuskel, i nakkemuskulaturen, og lignende. Du har lettere ved at tilføre et tryk, som i sig selv kan øge blod- og iltflow i bindevæv og muskler - og derved hurtigt hjælpe dig selv af med muskelsmerter eller lindre dem.

Massagebolde til fødder og hænder.

Dine fødder er bare vigtige for at du kan blive ved med at bevæge dig frit omkring. De bærer dig gennem dagen og udsættes for lidt af hvert. Sunde, veltilpasse fødder er fundamentet for en skadesfri krop. Hele kroppen hænger sammen, så udfordringer i dine fødder kan med tiden påvirkde dine bevægelser og mobilitet generelt. Trigger Point MobiPoint er specielt designet netop til dine fødder (og hænder). Den lille, grønne gummi-massagebold har dupper, som masserer og giver en skøn sensorisk oplevelse. Brug den også til dine hænder og underarme - fx efter en lang arbejdsdag foran computeren.

Dobbelt-massagebolden er god til rygmassage og nakkemassage

Inden for de seneste år har Trigger Point Therapy udviklet en dobbelt-massagebold, MB2 Roller, som er helt unik og især velegnet til ryg og nakke. Den består af 2 små bolde, som er fast forbundet med en mellemligger. MB2 Roller kan bruge i 2 settings - den ene med boldene helt tætsiddende, eller "poppet ud" væk fra hinanden. Første metode bruges fx oftest til nakkemassage. Anden metode bruges ned langs rygsøjlen, hvor du kan dobbeltmassere på samme tid. 

Alternativt kan du kigge på den store Trigger Point MB5-massagebold. Den er velegnet til massage af brystmuskulatur, ryg, lår, lats, muskler i benen og så videre.

Hvor finder jeg øvelser med massagebolde

Der findes mange forskellige øvelser du kan lave med en massagebold . Find først ud af, hvilken massagebold der er bedst til dit formål. Derefter kan vi anbefale dig at følge Trigger Point Therapy's Youtubekanal, hvor du finder inspiration til øvelser med massagebolde, foamrollers, massagepistol og så videre.

Her kan du se et eksempel på, hvordan du kan bruge MB2 Rolleren til at løsne op og slippe smerter i øvre ryg og nakke. Det er en ret detaljeret video, hvor Kyle fra TriggerPoint går ned i teorien bag - hvis du vil frem til øvelserne, så hop til tidsmærket 2:40 i video.