Foamroller

Foamroller

Foamrolling er både for private og professionelle

Går du op i at holde kroppens muskler friske og klar til næste træningspas og hverdagens udfordringer, så ved du sikkert allerede hvor meget der er at hente ved at foamrolle på regelmæssig basis. Hvor det tidligere mere var atleten der brugte en foamroller, er der nu snart en massagerulle i hvert et hjem, fitnesscenter og fysioterapi.
Myofascial release er en velkendt måde at sørge for at løsne op i stramt bindevæv og stramme muskler. Opnå større velvære, slip den trætte, tunge fornemmelse i benene, massér selv de ømme skuldre og lad ikke smerter i nakken ødelægge hele din dag - grib din foamroller eller massagebold og brug et par minutter på at give kroppen lidt kærlighed. Men hvilken er den bedste foamroller på markedet? Vi ved godt, hvad vi ville vælge > Trigger Point Therapy! En pionér inden for foamrolling, som bliver ved med at udvikle nye produkter og forbedre de tidligere. 

Vis som Gitter

23 varer

Faldende orden
 1. TRX Rocker - køb den hos activeaid
  TRX Rocker Foamroller 33 cm
  Speciel pris 173,40 kr. Normal pris 289,00 kr.
 2. 66 cm lang foamroller TRX Rocker masser dine ømme løbeben
  TRX Rocker Foamroller 66 cm
  Speciel pris 269,40 kr. Normal pris 449,00 kr.
 3. Kort 45cm glat foamroller fra TRX
  TRX Foamroller - 45 cm
  Speciel pris 78,00 kr. Normal pris 130,00 kr.
  Udsolgt
 4. lang foamroller til ryg, lår, lats, quads, etc.
  Trigger Point The GRID 2.0 Pink
  695,00 kr.
 5. Trigger Point the GRID 2.0 foam roller i farven sot-lang foamroller-god kvalitetsfoamroller fra activeaid.dk
  Trigger Point The GRID 2.0 SORT
  695,00 kr.
 6. Trigger Point The GRID - Camo
  Trigger Point The GRID - Camo
  370,00 kr.
 7. Trigger Point the GRID Foamroller Mint
  Trigger Point The GRID - Mint
  Speciel pris 222,00 kr. Normal pris 370,00 kr.
 8. Trigger Point the GRID Travel Foamroller Orange
  Trigger Point The GRID Travel - Orange
  Speciel pris 165,00 kr. Normal pris 275,00 kr.
 9. Trigger Point The GRID Travel - Sort
  Trigger Point The GRID Travel - Sort
  Speciel pris 165,00 kr. Normal pris 275,00 kr.
Vis som Gitter

23 varer

Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Hvilken foamroller skal jeg vælge?

Der findes efterhånden virkelig mange forskellige foamrollers. Alt efter, om du har brug for en foamroller til brug i din pilatestræning, til at løsne op og massere ømme løbeben, gerne vil have en foamroller med vibration, eller måske er på udkig efter en ekstra-lang foamroller. Har du brug for et overblik over mulighederne og en anbefaling fra os, så klik her og læs guiden: "Hvilken foamroller skal jeg vælge?".

Trigger Point the GRID Foamroller har været "bedst i test" mange gange

Der findes efterhånden et helt enormt udvalg af skumruller - eller foamrollers, som de også kaldes. Men for os vil den originale, og den bedste, nok for evigt være de originale fra Trigger Point Therapy. Siden vi introducerede dem på det danske marked er de gået fra at være nørde-udstyr til behandlere, sportsfolk og personlige trænere til at være hvermandseje. De ligger frit tilgængelige i fitnesscentrene, du kan købe dem i løbebutikker og selv din maraton-løbende onkel har sikkert en - eller ved i hvert fald hvad foamrolling er. Selvmassage med foamroller eller håndholdt massageprodukt er en god investering i din krops velbefindende, mobilitet og bare få minutter om dagen kan gøre en stor forskel. Du kan snuppe stramhed i muskulaturen i opløbet før det sætter sig som en begrænsning i kroppen.

Hvorfor er foamrolling godt?

Kender du følelsen af trætte, tunge ben efter en løbetur? Eller den stikkende fornemmelse i skuldre og nakke, når du har siddet ved computeren en hel arbejdsdag? Så har du en god idé til, hvornår det er godt at foamrolle. Med en foam roller, massagebold eller lignende kan du give dig selv massage og løsne op i stramme muskler og ømme triggerpunkter. Du masserer bindevævet, og hjælper til med at skabe et optimalt flow af ilt og blod til musklerne - og på den måde oplever du en lethed. Det er ren velvære og kærlighed til kroppen. Du behøver ikke have en decideret smerte eller ømhed du vil af med. Foamrolling kan også bruges effektivt som led i afspænding, at komme i kontakt med kroppen og få den til at slappe ekstragodt af.