Mere viden om Trigger Point

Mere viden om Trigger Point

Redskaber til selvmassage


Trigger Point Therapy
har siden begyndelse være de førende på markedet inden for redskaber til og viden omkring foamrolling.

Hvor foamrolleren for bare 10-15 år siden måske mest blev benyttet af behandlere og topatleter, er den nu blevet allemands-eje. Der står en foamroller i hvert et fitnesscenter, og du ejer måske også selv en?

Foamrolleren kommer i mange forskellige former

Når du hører ordet "foamroller" så tænker du sikkert på en cylinderformet rulle med mønstret overflade? Men foamrolling - og self-myofascial release teknikker kan sådan set udføres med et hav af forskellige værktøjer.

De har hver især nogle unikke fordele.

Massagebolde er fx rigtig gode til at komme i dybden med et ømt triggerpunkt - fx i ballen, ved skulderbladet eller i nakken.

Håndholdte produkter som STK, Acucurve Cane, den faste massagebold eller STK Contour er perfekte hvis du/din klient ikke kan komme ned på gulvet og rulle - de kan nemlig bruges siddende.

Der findes også foamrollers med vibration, som gør lidt af det hårde arbejde for dig - og lader vibrationer nå dybt ind i bindevævet med minimal indsats fra din side.

 

Inspiration til foamrolling

Ja, du kan sagtens gribe en foamroller og bruge den uden særlig specifikke forudsætninger. Men din tid er godt givet ud ved at bruge nogle minutter på at gennemse nogle af de videoinstruktioner, Trigger Point Therapy's professionelle coaches har udviklet.

Du finder Trigger Point Therapy´s videobibliotek her.

 

 

 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX