Elastiske battleropes

Hvad er GUN-eX?

Den korte definition GUN-eX® Training System er, at det er alsidigt træningsudstyr til træning med elastisk modstand. Brandets største produkter er de forskellige sæt med elastiske battleropes (Gunning Cobra Kit og Mini Cobra Kit). Med dem kan du træne alverdens øvelser, hvor elasticiteten bruges til at skalere træningsintensiteten. Alle øvelser tager udgangspunkt i en stærk coremuskulatur, der er grundlaget for træning og bevægelser i alle 3 bevægeplan. Brandets udvalg af sæt er enormt alsidigt - og giver mulighed for spændende og udfordrende træning af både en person og i et holdtræningssetup. Du kender måske allerede til at træne med almindelige battleropes, men her adskiller GUN-eX® Training System sig markant. Du får mange flere muligheder - og du kan bruge redskaberne til pre- og rotationsøvelser, stabilitetstræning og eksplosive øvelser. Når du kaster dig over GUN-eX®-øvelser, så er det rigtig hurtigt en helkropstræning . Der er fokus på dynamisk koordination af bevægelser, eksplosiv power og evnen til at skabe stabilitet i et udfordrende miljø.

 

Derudover består serien også af den smarte Double Trainer, Plyo Kit og det store tilbehørstunge Quattro Pro Kit. Disse adskiller sig lidt ved at ikke at minde om battle-ropes, men i stedet er solidt udstyr til plyometriske øvelser, stærke elastikker med håndleds/ankelstropper til helkropstræning ude og inde, etc.

 

Vis som Gitter

6 varer

Faldende orden
 1. GUN-EX Cobra Gunning Kit
  GUN-eX® Cobra Gunning™ Kit
  Bedømmelse:
  100%
  3.500,00 kr.
 2. GUN-EX Quattro Kit med alt tilbehør og taske
  GUN-eX® Quattro Pro
  3.500,00 kr.
 3. GUN-eX Double Trainer - køb hos activeaid
  GUN-eX® Double Trainer
  1.049,00 kr.
 4. GUN-EX Plyo Kit træningselastikker med plyo og gulvanker
  GUN-eX® Plyo Kit
  949,00 kr.
 5. GUN-EX Mini Cobra Kit - battleropes med elastik og bælter
  GUN-eX® Mini Cobra Kit
  2.800,00 kr.
Vis som Gitter

6 varer

Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Hvordan kan en træner bruge GUN-eX battleropes?

GUN-eX Training System er et genialt træningsredskab - hvad end du underviser gruppetræning (fx hvis hold med udendørstræning, bootcamps) eller arbejder som personlig træner 1-til-1 med klienter. Redskaberne lader jer arbejde med styrke, overordnet udholdenhed, kardiovaskulær udholdenhed, kraft og balance - ofte kan en enkelt øvelse indeholde det hele på een gang.

Brug de elastiske reb som del af en intensiv stationstræning, arbejd i detaljer med specifikke bevægemønstre, eller brug måske GUN-eX' elastiske battleropes til opvarmning og til at få pulsen op og sveden til at pible. De kan bruge solo af en enkelt person, men du vil hurtigt opleve der sker noget "magisk" når du inkluderer redskaberne i makkertræning. Om så makkertræning blot er, at den ene person agerer "ankerpunkt" for den anden.

Er din "arbejdsplads" forskellige steder - i parker, i haven hjemme hos din klient, i fitnesscentret? Med GUN-eX redskaberne er det nemt at flytte rundt. Du kan sådan set have dit fitnesscenter i en rygsæk og tage det med på farten. Tag dem hvorhen du vi. 

Er GUN-ex Training System slidstærkt?

Mudder, sand, vand, sne, strand, park osv. Disse blødere overflader vil ikke beskadige produktet. Hvis det bliver snavset, skal du bare vaske dine GUN-eX redskaber. Hvis du bruger GUN-eX på hårdere overflader (som fx asfalt), kan overtrækket blive slidt hurtigere. Men hvis du passer på værktøjerne på den rigtige måde, vil de tjene dig i årevis. Bare undgå åbentlyst skadelige, skarpe kanter som fx knust glas, skarpe sten, osv. Vi talte med udvikleren af GUN-eX Training System - og han fortalte, at de stadigvæk bruger nogle af ​​de første enheder de udviklede i 2010 - de fungerer stadig godt. 

De elastiske reb i de forskellige Gun-ex Training Kits er beskyttet af et overtræk lavet af det helt særlige produkt CORDURA - ballistisk nylon, som er et af de mest holdbare materialer. Det kan modstå utroligt meget slitage. Og fordi det holder SÅ godt, så skal du ikke udskifte dine redskaber så ofte - hvilket gør det ret bæredygtigt i den større sammenhæng.