Sæt

Du kommer langt med et sæt træningselastikker. De kan gøre klassiske øvelser mere udfordrende. De er som skabt til hjemmetræning. De er uundværlige i de fleste fitnesscentre og fysioterapier. Og sporthold og topatleter sværger til dem til sportsspecifikke øvelser, genoptræning, etc. Let's Bands har lavet nogle spændende all-in-one sæt med bl.a. mini bands, lange elastikker, tube elastikker, etc. Du finder træningselastikker med håndtag, tilbehør som fx door anchor, og lignende. Og du får det hele til en god pris.

Vis som Gitter

11 varer

Faldende orden
Vis som Gitter

11 varer

Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Træningselastik sæt

Let's Bands har gjort det nemt for dig at finde de træningselastikker du skal bruge. Det hvad end du er begynder, skal genoptræne efter en skade eller har brug for at sæt til fysioterapiens træningssal, som giver træningsmuligheder for ethvert niveau. 

Du finder både sæt med små træningselastikker (fx Let's Bands Powerset MINI) og sæt med lange elastikker. Så der findes en løsning til ethvert træningssetup.

Hvorfor træne med elastikker?

Træningselastikker er sandsynligvis det mest solgte træningsredskab nogensinde, og i en eksplosion af variationer, som intet andet redskab kan mønstre. Men der er altså også meget at kommer efter her, så det er ikke uden grund at de bliver brugt i den omfang de gør. En elastik kan yde en lineær og progressiv belastning og kan tilpasses til langt de fleste i forhold til ydeevne, samtidigt med at de tillader at vi bevæger os så frit som muligt, uden at opstille restriktioner og hæmme bevægelserne.

Træningselastikker er nemme at have med.

Det er en lille investering, som kan bruges både privat eller hvis du er instruktør og underviser klienter/hold.

Træningselastik med håndtag

Let's Bands har selvfølgelig også lavet en virkelig god TUBE-elastik. Den har håndtag - og i boxen får du 3 forskellige styrker - en let, medium og hård. Det er noget af en bestseller.

Små powerbands i fede farver

Standard-farvekoden inden for Let's Bands er gul, grøn, blå og sort. Det er de fleste af brandets elastikker. 

Nogle, der skiller sig lidt ud, er fx vores Let's Bands Lady Set som indeholder 3 elastikker i pink/lilla/lyserød. Det er de samme slidstærke, lækre produkter - bare i en anden farveskala.