Træningselastikker

Træningselastikker

Træning med elastisk modstand går aldrig af mode. Træningselastikker er fast inventar i genoptræningsøjemed hos fysioterapeuten. Den personlige træner ved, at man kan hente virkelig meget forskellig træning i redskabet. Og når du skal finde alsidige træningsredskaber til din hjemmetræning, som fylder minimalt men giver mulighed for at lave rigtig mange øvelser - så er powerbands et af de oplagte valg. Let's Bands laver nogle af markedets lækreste og bedste elastikker. Du finder et stort udvalg hos active aid.

Vis som Gitter

21 varer

Faldende orden
Vis som Gitter

21 varer

Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Træningselastikker i sæt

Let's Bands har selvfølgelig også lavet nogle spændende boks-set med Powerbands træningselastikker. Her får du en god pris, men du får også adgang til en masse træningsinspiration specielt udviklet til netop de produkter du køber. Så bliver det meget nemmere at komme godt i gang. Vælg fx et sæt med en MAX-elastik og minielastikker, så får du det bedste udvalg og mulighed for at lave alle de former for træning du vil. Se udvalget af Let's Bands Sæt her.

Elastikker er gode til genoptræning

Træningselastikken har i rigtig mange år været et fast go-2-træningsredskab i genoptræningsøjemed. Fysioterapeuten har for længst set mulighederne for at skalére genoptræningsøvelser op eller ned i intensitet ved hjælp af elastikker i forskellig styrke, bredde og længde. Fx styrkelse af knæ, hofter og ankler inkluderer virkelig ofte en form for elastiktræningsøvelse.

Hvilken styrke elastik skal jeg vælge?

Det er svært at komme med en 100% skudsikker anbefaling, for vores styrke er jo super individuel. På samme måde kan din styrke i overkrop og underkrop være vidt forskellig - og endelig, så kan din dagsform gøre, at du har mere eller mindre overskud og derfor kan du være nødt til at veksle mellem forskellige hårdheder. Men der er der heldigvis håb for - for du kan vælge et af de Let's Bands træningselastiksæt, der er på webshoppen. Så har du lidt i både den lette, mellem og hårde ende af skalaen. Vil du gerne have vejledning til dit køb, så bare kontakt os på 8667 6730 - så tager vi en snak.