Tilbehør

Tilbehør

Træningsmåtter, mavehjul, tricepsreb, Ankle Cuff, Pushup Greb - Harbinger har lavet et væld af fedt træningstilbehør, som egner sig godt både til fitnesscentret og til hjemmetræning. Men kig godt efter. Det er alligevel ikke sådan helt generiske, "ligner alle de andre"-produkter, vi har på hylderne. Det er muligvis ikke det billigste mavehjul, men det er nok det mest gennemtænkte vi NOGENSINDE har set. Harbinger Ab Carver Pro corewheel har indbygget kinetisk motor og kan rulle i flere retninger, så du får det maksimale ud af din coretræning på gulvet. Er du på udkig efter anti-microbial træningsmåtter til dit træningscenter, som møder alle de standarder for rengøringsvenlighed, som 2020 lærte os, så er det her hos active aid du finder dem. Så er spørgsmålet om du er mest til tyk eller tynd måtte, blå eller sort?

Vis som Gitter

7 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter

7 varer

pr. side
Faldende orden
 

Mere viden

facebook

Træn med Flexvit-elastikkerne

6 stk. TRX C4 + 1 gratis kursus* - efterårskampagne 2021

tilbud

TRX C4 - rabat og gratis kursus*

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX - elastiske battleropes.

kursus

TRX Yoga Foundations Course

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Helene elsker TRX - en træner-succeshistorie.

Træningsudstyr til hjemmetræning

Den komfort og bekvemmelighed der er ved at kunne træne derhjemme er genial. Væk er transporttiden til og fra fitness. Væk er ræset med at skulle nå at finde en parkeringsplads før holdtimen starter. Du kan træne morgen, middag eller aften - og have bedre tid til din familie og venner, fritidsinteresser, eller afslapning. Men det er med at have grejet i orden - derfor laver Harbinger også blandt andet mavehjul, træningsstations - som kan bruges så alsidigt som til både pull-ups og eleverede pushups, lækre træningsmåtter, etc.


Kvalitetsudstyr til fitnesscenter og fysioterapi

Du vil gerne investere i noget, der holder. Noget, som er gennemtænkt og nemt at rengøre. Noget som er nemt at opbevare. Et af de mest oplagte Harbinger produkter (foruden træningsbælter) dit fitnesscenter eller din fysioterapi kan investere i, er de anti-microbial træningsmåtter som findes i både sort og blå.

Se den sorte træningsmåtte her.

Se den blå træningsmåtte her.