Tilbehør

Tilbehør

Træningsmåtter, mavehjul, tricepsreb, Ankle Cuff, Pushup Greb - Harbinger har lavet et væld af fedt træningstilbehør, som egner sig godt både til fitnesscentret og til hjemmetræning. Men kig godt efter. Det er alligevel ikke sådan helt generiske, "ligner alle de andre"-produkter, vi har på hylderne. Det er muligvis ikke det billigste mavehjul, men det er nok det mest gennemtænkte vi NOGENSINDE har set. Harbinger Ab Carver Pro corewheel har indbygget kinetisk motor og kan rulle i flere retninger, så du får det maksimale ud af din coretræning på gulvet. Er du på udkig efter anti-microbial træningsmåtter til dit træningscenter, som møder alle de standarder for rengøringsvenlighed, som 2020 lærte os, så er det her hos active aid du finder dem. Så er spørgsmålet om du er mest til tyk eller tynd måtte, blå eller sort?

Vis som Gitter

8 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter

8 varer

pr. side
Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Hvorfor lave hjemmetræning?

Den komfort og bekvemmelighed der er ved at kunne træne derhjemme er genial. Væk er transporttiden til og fra fitness. Væk er ræset med at skulle nå at finde en parkeringsplads før holdtimen starter. Du kan træne morgen, middag eller aften - og have bedre tid til din familie og venner, fritidsinteresser, eller afslapning. Men det er med at have grejet i orden - derfor laver Harbinger også blandt andet mavehjul, træningsstationer - som kan bruges så alsidigt som til både pull-ups og eleverede pushups, gode bløde træningsmåtter, etc.


Hvilken træningsmåtte er god og rengøringsvenlig?

Som professionel vil du gerne investere i træningstilbehør, der holder. Det dur ikke, hvis du har lavkvalitetsprodukter, som går for hurtigt i stykker. Vi giver vores varmeste anbefaling af de to træningsmåtter fra Harbinger til brug i fitnesscenter, fysioterapi eller foreningsfitness. Overfladen er anti-microbial, som er super smart fordi den både er meget nem at rengøre og gør det svært for bakterier/microorganismer at sprede sig. Det må sige at være noget af det, vi har taget med fra de seneste par års fokus på rengøring.

Se den sorte træningsmåtte her.

Se den blå træningsmåtte her.