GUN-eX®

GUN-eX®

GUN-eX® Training System er et unikt system til at træne med modstand. Alle kan træne med de smarte, funktionelle træningsløsninger. Men generelt ser vi som oftest at vores kunder er professionelle atleter, professionelle instruktører og trænere, fitnesskæder. Produkterne er kendt for deres høje kvalitet og den effektive træning, som kan gennemføres. GUN-eX® er det oplagte valg til holdtræning, small group træning, og personlig træning. Produkterne understøttes af en masse viden og tips & tricks til at bruge dem. Derfor finder du fx også en app med gratis træningsinspiration - lige til at sætte i gang og give den gas.

Vis som Gitter

6 varer

pr. side
Faldende orden
 1. GUN-EX Cobra Gunning Kit
  GUN-eX® Cobra Gunning™ Kit
  3.500,00 kr
 2. GUN-EX Mini Cobra Kit - battleropes med elastik og bælter
  GUN-eX® Mini Cobra Kit
  2.800,00 kr
 3. GUN-eX Double Trainer - køb hos activeaid
  GUN-eX® Double Trainer
  1.049,00 kr
 4. GUN-EX Quattro Kit med alt tilbehør og taske
  GUN-eX® Quattro Pro
  3.500,00 kr
 5. GUN-EX Plyo Kit træningselastikker med plyo og gulvanker
  GUN-eX® Plyo Kit
  949,00 kr
Vis som Gitter

6 varer

pr. side
Faldende orden
 

Mere viden

facebook

Træn med Flexvit-elastikkerne

6 stk. TRX C4 + 1 gratis kursus* - efterårskampagne 2021

tilbud

TRX C4 - rabat og gratis kursus*

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX - elastiske battleropes.

kursus

TRX Yoga Foundations Course

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Helene elsker TRX - en træner-succeshistorie.

Kvalitet, evidensbaseret uddannelse og gode træningsprogrammer

GUN-eX® Training System passer perfekt med vores filosofi om træning for bevægelse. Her er et træningssystem, der leverer på tre fronter: top-kvalitet udstyr (produceret i Europa), evidensbaseret uddannelse og træningsprogrammer.

Vi ser det som et enormt alsidigt træningssystem - både i forhold til at kunne skalere øvelserne til den enkelte bruger - men også i forhold til anvendelse til enkelperson og hold.

 

Elastiske battle ropes - med et twist

GUN-eX® COBRA Gunning Kit er essentielt elastiske battle ropes, hvor du kan bruge elasticiteten til at skalere træningsintensiteten. Hvor traditionelle battle ropes er lidt begrænsede på alsidigheden, kan de elastiske reb fra GUN-eX® udover de klassiske battle rope øvelser anvendes til pres- og rotationsøvelser - og det medfølgende mavebælte åbner en hel verden af muligheder, der spænder fra grundlæggende stabilitet til deciderede eksplosionsøvelser.


Alle øvelser bygger på en stærk core som fundament for bevægelse og træning i alle tre bevægeplan. Du får et 360 graders produkt til træning af hele kroppen i dynamisk koordination af bevægelse, stabilitet og eksplosiv power.


GUN-eX® til holdtræning og til privat træning

Vores GUN-eX® kursus tager udgangspunkt i, at du på sigt vil bruge redskabet i undervisning af hold/klienter. Dermed ikke sagt, at det ikke er interessant for dig som privatperson at deltage på. Men der vil naturligvis være et specifikt fokus på dagen.

Men GUN-eX® har udviklet løsninger både velegnet til professionelle og private. En lidt mindre løsning er GUN-eX Mini Cobra Kit som i høj grad er til den private bruger. Der ligger også en god træningsmulighed for dig med Double Trainer-sættet, hvor du kan lave helkropstræning med 2 individuelle elastikker. Træning med elastisk modstand udfordrer dine muskler på en intensiv måde - og du kan rigtig nemt tilpasse sværhedsgraden af dine øvelser.