Kære kunde : Vi har fået ny webshop - opret venligst nyt login

GUN-eX Træningssæt

GUN-eX har lavet forskellige sæt afhængig af hvilken træning og format du ønsker at lave. De store sæt gør det muligt at sætte såvel stationstræning, partnerøvelser etc. op i den træning du sætter op. De mindre sæt er mere tilegnet 1:1 træning eller hjemmetræning.

5 varer

Faldende orden
pr. side

Hvilke fordele er der ved at bruge GUN-eX?

Der er mange fordele ved at bruge GUN-eX træningssystemet. Vi har listet nogle af de væsentligste fordele op her

 

Alsidighed: 
GUN-eX giver dig mulighed for at lave en bred vifte af øvelser. I og med at der er en elastisk modstand vil du kunne lave både, trækøvelser, presøvelser og rotationsøvelser. Samtidig gør den elastiske modstand det muligt for dig at lave noget plyometrisk træning. Så det må siges at være et meget alsidigt træningsredskab.

 

Bekvemmelighed:
GUN-eX systemerne er lette i forhold til traditionelle battleropes, hvilket gør dem lette at tage med og sætte dem op både indendørs og udendørs. Så det er mobilt, og hurtigt sat op

 

Fuldkropstræning: 
Ikke nok med at du har mulighed for at træne hele kroppen med GUN-eX systemerne, så har du også mulighed for virkelig at arbejde med styrke, kardio, eksplosivitet, stabilitet og balance.Når du bruger GUN-eX i din træning, vil du konstant blive udfordret på din core aktivering og core stabilisering.

Skalérbar modstand:
Du kan meget hurtigt tilpasse modstand og træningsintensitet til flere niveauer, hvilket gør det let at have flere deltagere med forskellige træningsniveauer på samme hold.