GUN-eX Træningssæt

GUN-eX har lavet forskellige sæt afhængig af hvilken træning og format du ønsker at lave. De store sæt gør det muligt at sætte såvel stationstræning, partnerøvelser etc. op i den træning du sætter op. De mindre sæt er mere tilegnet 1:1 træning eller hjemmetræning.

5 varer

Faldende orden
pr. side

Gun ex training system består af såvel forskellige typer battle ropes (reb) med elastisk modstand. Du kan finde forskellige kits med battle ropes i forskellige størrelser. Herudover laver gun ex også kurser og tilbehør så du kan ændre på måden du bruger dine battle ropes på.

Træning med Gun ex sikrer dig træning af hele kroppen og du træner såvel stabilitet, styrke, kredsløb og power. Din træning bliver udfordret af den elastiske modstand i alle kroppens plan og træningen vil hurtigt resultere i såvel høj puls som højt humør i din træning eller i din holdtræning.

GUN-eX har lavet forskellige sæt afhængig af hvilken træning og hvilket format du ønsker at lave. De store sæt gør det muligt at sætte såvel stationstræning, partnerøvelser etc. op. De mindre sæt er mere tilegnet 1:1 træning eller hjemmetræning. Inden du sætter undervisning op vil vi klart anbefale at du deltager på kurset fra Gun ex for at sikre dig at du får mest muligt ud af dine produkter fra gun ex.

Hvis du ikke kan finde et kursus i vores kursuskalender, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud og afholder et kursus for jeres træningscenter eller klub, så I hurtigt kan få implementeret Gun ex training system hos jer.

Vi kan også starte med at lave en workshop for dig og dine kollegaer, så I får prøvet systemet af inden I vælger at tage hele kurset. Det er dog stadig vores helt klare overbevisning at kurset giver masser af viden, øvelser og hjælp til at tilrettelægge træning med gun ex.

 

Hvilke fordele er der ved at bruge GUN-eX?

Der er mange fordele ved at bruge GUN-eX træningssystemet. Vi har listet nogle af de væsentligste fordele op her

 

Alsidighed - 1 reb med masser af muligheder

GUN-eX giver dig mulighed for at lave en bred vifte af øvelser. I og med at der er en elastisk modstand vil du kunne lave både, trækøvelser, presøvelser og rotationsøvelser. Samtidig gør den elastiske modstand det muligt for dig at lave noget plyometrisk træning. Så det må siges at være et meget alsidigt træningsredskab.

Bekvemt og mobilt - træn hvor det passer dig

GUN-eX systemerne er lette i forhold til traditionelle battleropes, hvilket gør dem lette at tage med og sætte dem op både indendørs og udendørs. Så når du arbejder som personlig træner, og skal have udstyr med til dine private brugere vil det være oplagt at have Gun ex training system som en del af dit udstyr.

Vælger du gun ex training system til din egen træning vil du eksempelvis med det kit der hedder double trainer have et sæt du kan have med dig over alt.

Fuldkropstræning med elastiske reb

Ikke nok med at du har mulighed for at træne hele kroppen med GUN-eX systemerne, så har du også mulighed for virkelig at arbejde med styrke, kardio, eksplosivitet, stabilitet og balance.Når du bruger GUN-eX i din træning, vil du konstant blive udfordret på din core aktivering og core stabilisering.
Du vil hurtigt opleve at de traditionelle øvelser du enten selv laver eller underviser i, bliver ekstra udfordret på grund af elasticiteten.

Uanset hvilken øvelse du vælger at lave med gun ex, er det helkropstræning, og effektiviteten i din træning er høj.

Skalérbar modstand til mere end et niveau

Du kan meget hurtigt tilpasse modstand og træningsintensitet til flere niveauer, hvilket gør det let at have flere deltagere med forskellige træningsniveauer på samme hold.

Når du træner kan du hurtigt ændre niveauet med parametre som afstand ( gå længere frem eller tilbage, så du opnår mere spænding på elastikken) men selvfølgelig også bevægeudslag. På denne helt enkelte måde kan du hurtigt hjælpe dine deltagere på holdet til at tilpasse til deres niveau, og dermed også have mange til at deltage sammen, selvom de er på forskellige niveauer.

Træningsinspiration og viden

Gun ex training system leverer et heldagskursus. Her er det primært cobra sættet vi bruger. På dette kursus vil du lære hvordan du laver holdtræning med gun ex men også give inspiration til hvordan du kan bruge Gun ex i din eksisterende træning.

Du kan ud over kurset og vores workshop også finde inspiration på you tube hvor Gun ex har lavet mange gode videoer til hvordan du kommer godt igang.

I videoen her på siden får du 100 øvelser med gun ex - så er du godt igang.