+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

FLEXVIT lange elastikker

FLEXVIT lange elastikker

Sorter faldende

   

9 vare(r)

Sorter faldende

   

9 vare(r)

Lange træningselastikker i stofmateriale er lækre at træne med

Kender du følelsen af elastik, der gnider imod huden og niver fast i hårene på arme eller ben? Det undergår du helt med stofelastikkerne fra det tyske brand FLEXVIT. Det er SÅ behagelige at træne med - selv i bare ben.

Og fordi de er lavet i et vævet materiale, hvor elastikken er i stoffet, så er de desuden velegnet til dig, som måske lider af latexallergi/overflsomhed overfor de ting der er i lavkvalitets-træningselastikker. Det er et kæmpe plus og værd at tage med i overvejelserne. At holdbarheden desuden også er milevidt bedre end de fleste af de billigere konkurrenter er så også et kæmpe plus. Når du nu alligevel skal investere, hvad så med at købe noget træningsgrej der kan holde til at blive brugt igen og igen? Det kommer nok alligevel til at betale sig i længden. Bunken af sprungne træningselastikker hober sig hurtigt op og ligger som et testamente på, at kvalitet som regel kræver en lille investering.

Elastikkerne kan vaskes i vaskemaskinen på op til 60 grader

"Wow det er nok noget af det smarteste ved FLEXVIT-elastikkerne". Det hører vi ret tit fra kunder. Og ja, det er ret smart. Det må vi godt nok give de tyske producenter! Der er de forud for deres tid. For fra 2020 og frem vil der nok for evigt være et langt højere fokus på hygiejnen fx i fitnesscentre, fysioterapier, ved udendørsbootcamp træning, og lignende, hvor flere mennesker har fingrene i de samme træningsredskaber. Men det skal jo være nemt og overskueligt for alle. Og det er det virkelig med FLEXVIT Bands. Bare smid træningselastikkerne i en vaskepose, sæt vaskemaskinen på et program op til 60grader varmt, og vask med mildt vaskemiddel. Nemmere bliver det vist ikke? DET kan du ikke gøre ret mange gange med en latex-elastik før den er helt mørnet og klar til småt brændbart.