Elastiksæt

Elastiksæt

Med et træningselastiksæt har du til flere forskellige øvelser. FLEXVIT laver nogle af markedets bedste træningselastikker. De er lavet i et vævet stofmateriale, som er blidt mod huden og yderst sjældent springer. Det er en investering i god, tysk kvalitet. Men hvad skal man vælge? Single bands, lange elastikker eller et sæt med flere styrker og typer? Fordelen ved at vælge et træningselastiksæt er, at du har noget til flere forskellige muskelgrupper, og til meget alsidige øvelser. Du kan træne ben, lår og baller med en type og måske vælge en lettere elastik, når du skal træne meget specifikke, små muskler. Herunder ser du de FLEXVIT elastiksæt, vi fører.

Vis som Gitter

6 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter

6 varer

pr. side
Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Brug for træningsinspiration - hent Flexvit App' en

Alle kan træne med elastikker. Eller hvad? 
Det er altid fedt med inspiration til sin egen træning eller programlægning til dine klienter. Derfor har Flexvit selvfølgelig også udviklet en App. Find videoer med workout, øvelser, lav dit eget program med forskellige øvelser eller blev inspireret af de andre brugere. Få mest muligt ud af dine træningselastikker fra Flexvit.
Download den HELT gratis i enten Goolge Play eller i App Store.

 

Øvelser for skulder med træningselastik

Stærke skuldre og skuldre, der ikke smerter i dagligdagen. Det vil du nok gerne have? Skuldersmerter kan opstå af mange forskellige ting. Hvor mange måske vil ty til smertestillende, så er der langt mere idé i at bruge bevægelse som lindring - og som led i at styrke kroppen, så smerterne ikke kommer igen.

I videoen herunder er en god skulderøvelse med træningselastik. Du skal især se på, hvordan træneren står placeret, hvad der er stabilt og hvad der er mobilt gennem øvelsen - og sørg for hverken at vælge en for hård træningselastik eller en, der ikke giver dig udfordring. Du kan med fordel vælge den lange FLEXVIT Multi, som har syede loops, som gør det nemt at skalere intensiteten. Sådan en finder du også i FLEXVIT Beginner sættet.