FLEXVIT

FLEXVIT

FLEXVIT

Tysk producent af et stort udvalg af træningselastikker i høj kvalitet, tysk produceret og i super holdbart materiale, der ikke springer under træning. Find både små Mini-bands, lange Multi-elastikker med syede loops, som giver dig en masse muligheder i din træning, lange cirkulære bånd, og tilbehør. De henvender sig lige så meget til dig, der vil have det bedste til din hjemmetræning - som til den professionelle bruger som fysioterapeuten, dig der træner topatleter, og så videre. FLEXVIT er Eco-certificeret - de kan vaskes på 60 grader i vaskemaskinen - og så kan selv dig med allergi bruge dem, da det særlige tekstilmateriale gør, at gummi/latex ikke kommer i direkte kontakt med din hud.  

Vis som Gitter

17 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter

17 varer

pr. side
Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Er en stofelastik bedre end en latexelastik?

Der er en række punkter, hvor man måske godt kan sige, at en stofelastik er bedre end en almindelig latexelastik, men det er selvfølgelig et temperamentsspørgsmål og afhængigt af, hvad du skal bruge den til. Det er for eksempel en fordel, at en bred vævet elastik ikke ruller op på lårene, når du laver squats med elastik over knæene (bl.a. for bedre aktivering af glutes, der er godt hvis du har problemer med knæ eller hofte).


Latexallergi?

For latexallergikere er stof-træningselastikken også et plus. Den gummi/latex der er i FLEXVIT Bands kommer ikke i direkte kontakt med din hud og derfor er den allergivenlig. Og det er jo super dejligt at have et alternativ til de billigere latexelastikker, som oversvømmer markedet for træningsudstyr i webshops, sportsbutikker og supermarkedet.


FLEXVIT går sjældent rigtig i stykker

Endelig, så skal der virkelig meget til før en vævet FLEXVIT træningselastik går i stykker. Den vil ikke springe ligesom en generisk træningselastik gør. Du kan i sjældne tilfælde opleve, at der kommer en revne i stoffet - men selv da vil du kunne blive ved med at træne med den, da den stadig kan bruges og mister minimalt af sin elasticitet/styrke. Det er ret rart at vide, fx hvis man bruger en lang FLEXVIT Resist Træningselastik.

 

App med træningsinspiration til brug af Flexvit træningselastikker

Alle kan træne med elastikker. Men hvis du har brug for inspiration til træning selv eller programlægning til dine klienter, så har Flexvit selvfølgelig også udviklet en App. Der finder du workoutvideoer, øvelser, har mulighed for at sammensætte dit eget program, og lade dig inspirere af andre brugere.

Find den både i Goolge Play og i App Store.