+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Flexvit Træningselastikker

Flexvit

Flexvit er et stort udvalg af træningselastikker i høj kvalitet, tysk produceret og i super holdbart materiale, der ikke springer under træning.
Find både små MINI-bands, lange MULTI-elastikker med syede loops, som giver dig en masse muligheder i din træning, lange cirkulære bånd, og tilbehør. Flexvit henvender sig lige så meget til dig, der vil have det bedste til din hjemmetræning - som til den professionelle bruger som fysioterapeuten, dig der træner topatleter, og så videre. 
Flexvit er Eco-certificeret - de kan vaskes på 60 grader i vaskemaskinen - og så kan selv dig med allergi bruge dem, da det særlige tekstilmateriale gør, at gummi/latex ikke kommer i direkte kontakt med din hud.  

Flexvit Træningselastikker

Sorter faldende

   

1 til 12 ud af 15

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

   

1 til 12 ud af 15

  1. 1
  2. 2

Er en stofelastik bedre end en latexelastik?

Der er en række punkter, hvor man måske godt kan sige, at en stofelastik er bedre end en almindelig latexelastik, men det er selvfølgelig et temperamentsspørgsmål og afhængigt af, hvad du skal bruge den til. Det er for eksempel en fordel, at en bred vævet elastik ikke ruller op på lårene, når du laver squats med elastik over knæene (bl.a. for bedre aktivering af glutes, der er godt hvis du har problemer med knæ eller hofte).

Latexallergi?

For latexallergikere er stof-træningselastikken også et plus. Den gummi/latex der er i Flexvit Bands kommer ikke i direkte kontakt med din hud og derfor er den allergivenlig. Og det er jo super dejligt at have et alternativ til de billigere latexelastikker, som oversvømmer markedet for træningsudstyr i webshops, sportsbutikker og endda supermarkedet.

Flexvit går sjældent rigtig i stykker

Endelig, så skal der virkelig meget til før en vævet Flexvit træningselastik går i stykker. Den vil ikke springe ligesom en generisk træningselastik gør. Du kan i sjældne tilfælde opleve, at der kommer en revne i stoffet - men selv da vil du kunne blive ved med at træne med den, da den stadig kan bruges og mister minimalt af sin elasticitet/styrke.