Træningsbolde

En stor eller lille fitnessbold er et must i de fleste fitnesscentre, fysioterapier eller i home gym. Opbyg din styrke, træn din balance - ja eller brug en bold som alternativ til en statisk kontorstol. De kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Her finder du flere forskellige størrelser - så find præcis den, du skal bruge. De passer til både børns leg og voksnes fokuserede træning. Er det vigtigt, at din nye træningsbold er sikker? Så kig efter en i anti-burst materiale. Det er nemlig det der gør, at du ikke falder hårdt ned og slår fx dit haleben, hvis uheldet er ude og bolden punkterer. I stedet siver luften stille ud - og du kan nå at reagere.  

Vis som Gitter

4 varer

Faldende orden
  1. Lille pink BOSU Ballastball fitnessbold til træning
    BOSU® Ballast Ball Fitnessbold pink (45 cm)
    Speciel pris 207,00 kr. Normal pris 345,00 kr.
Vis som Gitter

4 varer

Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Hvor stor skal en træningsbold være?

Du vil gerne investere i en træningsbold, men du ved ikke helt hvilken størrelse du skal vælge? Her på siden finder du både små og store bolde. Du skal have målebåndet frem, for det kommer først og fremmest an på hvor høj du er. Dernæst skal du også overveje, hvad det er du vil bruge den til. Er det til at træne med, er det et legetøj til dine børn, eller er det i stedet for en kontorstol? Herunder finder du nogle generelle størrelsesanbefalinger. Det er også godt lige at holde øje med, hvilken brugervægt bolden kan klare.

45 cm bold: anbefales, hvis du er under 157 cm høj
55 cm bold: anbefales, hvis du er mellem 157 og 170 cm høj
65 cm bold: anbefales, hvis du er ca mellem 170 og 185 cm høj
75 cm bold: anbefales, hvis du er over 185 cm høj

Hvilke øvelser kan man lave med en træningsbold?

Der er så mange muligheder med en træningsbold. Træning af din ryg, stærkere core, som del af din pilatestræning, udfordrende balanceøvelser og sveddryppende cardiotræning. Du kan det hele. Du kan bruge den til din hjemmetræning og mixe med håndvægte eller træningselastikker.  I videoen herunder kan du fx se en workout, som både inkluderer mavetræning, rygøvelser og cardio: