+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

BOSU Balance Trainers

BOSU Balance Trainers

Sorter faldende

   

5 vare(r)

 1. Limited Edition BOSU® Pro Balance Trainer - Sort bosubold

  Limited Edition BOSU® Pro Balance Trainer (Sort)

  2.099,00 kr

  Limited Edition - BOSU® Pro Balance Trainer med pumpe. Sort udgave af den populære PRO-version af BOSUbolden. Slå til nu - vi har kun adgang til et begrænset antal, så sørg for at sikre dig den populære farve i dag! Kendt fra fysioterapeuten og i fitnesscentret. Perfekt til din balance-, Core-, konditions- og styrketræning. Træn dig i form på den sjove måde :) 

  Vis detaljer
 2. BOSU® Home-udgaven i blå med sort base - til din balancetræning derhjemme

  BOSU® Home Balance Trainer

  1.775,00 kr

  BOSU® Home. Træn den effektive BOSU-træning derhjemme med MASSER af inspiration til dine workouts på DVD → Køb den originale BOSU-bold her. Diameter: 65 cm. / Maks. brugervægt: ca. 135 kg. Vis detaljer
 3. BOSU® NEXGEN™ PRO BALANCE TRAINER

  BOSU® NEXGEN™ Pro Balance Trainer

  2.099,00 kr

  Den velkendte BOSU® har fået et smukt facelift. Med den nyeste version, BOSU® NEXGEN™ Pro Balance Trainer, får du den velkendte, høje kvalitet med nogle lækre, nye features. Core-, styrke-, konditions- og balancetræning med et multifunktionelt stykke træningsudstyr. Perfekt til både professionelt brug og hjemmetræning. 

  Vis detaljer
 4. BOSU® Pro Balance Trainer kommer inklusiv en pumpe, så du nemt kan gøre produktet klar til træning og hurtigt kan puste den op igen!

  BOSU® Pro Balance Trainer

  1.899,00 kr

  BOSU® Pro Balance Trainer med pumpe. Den originale, gennemtestede kvalitet, som du har set hos fysioterapeuten og i fitnesscentret gennem mange år. 65 cm i diameter og du vil elske hver en cm, når du oplever hvor alsidigt og givende et træningsredskab det er! Coretræning, kondition, balance, styrke - alt er muligt; kun din fantasi og nysgerrighed sætter grænsen.

  Vis detaljer
 5. BOSU® Sport Blå er lidt mindre end de andre balancetrainers og er henvendt til børn og unge træning

  BOSU® Balance Trainer Sport

  1.199,00 kr

  BOSU® Balance Trainer Sport > den mindste Bosubold. Smart til børne- og hjemmetræning. "Both Sides Up". Træn balance, core, styrke, kondition. Vis detaljer
Sorter faldende

   

5 vare(r)