BOSU Balance Trainers

BOSU Balance Trainers

Hos active aid finder du de originale, stærke BOSU® Balance Trainers. Her finder du redskaber til privat og professionel træning. Produktet er som den skal være - og du kan klart mærke forskellen. Både i forhold til kvaliteten, men i høj grad med hensyn til holdbarheden. Du vil hurtigt opleve, at det er investeringen værd at vælge den originale. Du får den produktsikkerhed, der automatisk følger med at investere i et brand, der har forfinet og sikret sit produktsortiment gennem mere end 20 år.

Vis som Gitter

5 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter

5 varer

pr. side
Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Hvilke BOSU® bold øvelser kan man lave?

Det er ret alsidig træning man kan bruge en BOSU® Balance Trainer til. Mange tænker måske: "det er godt til at træne balance". Ja - det er det helt sikkert. Men det er meget mere end det. Cardiotræning, styrke, agility, og meget specifik genoptræning - det hele kan laves på BOSU®. 

Det er fedt at have noget inspiration, og det har brandet i virkelig produceret en ekstrem mængde Youtube-videoer. Her er alt fra group workouts, enkelt-øvelser, udstrækning, konditionstræning, etc.

BOSU for core og glutes - workoutvideo

Få inspiration til BOSU-øvelser fra Candace. Der er fokus på corearbejde og glutes. Dette er bare en af mange workouts du kan finde på BOSUs Youtubekalan.

 

Brug en BOSU Ball til mobilitetstræning

Stiv som et bræt? Mobility og stræk er også en mulighed at lave med BOSU som støtte. Det er nemlig meget mere end en balancetræner. Se i videoen herunder, hvilke mobilitetsøvelser du fx kan prøve af.