BOSU

BOSU

BOSU® - Balancetrainers, fitnessbolde og miniPods

På udkig efter en BOSU Balance Trainer til fitnesscentret, til fysioterapien eller til din hjemmetræning? Der findes efterhånden rigtig mange udgaver (også når det kommer til farve og overflade). 

Vis som Gitter

8 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter

8 varer

pr. side
Faldende orden
 

Mere viden

facebook

Træn med Flexvit-elastikkerne

6 stk. TRX C4 + 1 gratis kursus* - efterårskampagne 2021

tilbud

TRX C4 - rabat og gratis kursus*

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX - elastiske battleropes.

kursus

TRX Yoga Foundations Course

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Helene elsker TRX - en træner-succeshistorie.


Hvad er en BOSU Balance Trainer?

Du kender den sikkert allerede fra fitnesscentret, fysioterapien eller foreningesfitness. Balancetræneren over dem alle - i den bedste, gennemtestede kvalitet. Men den er så meget mere end en balancebold - den er et redskab du kan bruge i din genoptræning, til sportsspecifikke øvelser, styrketræning, kondition- og coretræning. 


BOSU®
 er kort for "Both Sides Up", som betyder at du kan bruge begge overflader i din træning. Og så findes der et væld af versioner - så hvis du vil træne på BOSU-bolden derhjemme kan du kigge på BOSU Home eller BOSU Sport. Vil I have den maksimale holdbarhed til jeres holdtræning i fitnesscentret eller en skridsikker version til mere stabilitetstræning som fysioterapeut - så kig istedet på BOSU Pro, BOSU NexGen eller BOSU Pro Black


BOSU-bold øvelser - inspiration til din træning


Det er faktisk bare din fantasti, der sætter grænser for hvordan du kan indkorporere BOSU Balance Traineren i din træning. Den er perfekt, når du skal geoptræne, når du som atlet vil træne meget sportsspecifikke bevægelser, og hvis du vil træne derhjemme. Opsøg kilden og få den mest kvalificerede øvelsesinspiration i BOSU's videobibliotek - det finder du her. Her kan du tydeligt se, at din træning med den bløde halvbold er mere end bare at holde balancen. Du kan løfte den, lave hop, balancere din squat eller lunge, og så videre. 


Forskel på BOSU'er?

Hos os finder du kun den originale BOSU® Balance Trainer. Det er din garanti for, at den er testet til at kunne holde til en relativt høj brugervægt og de udfordringer den bliver udsat for. Der findes både versioner særligt egnet til børn, en designet til hjemmetræning, pro-udgaver til den personlige træner, fitnesscentret og fysioterapien. Derfor kan udvalget måske virke overvældende, men hop ind og læs på de forskellige versioner. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål du ikke kan finde svar på - eller bare vil have vores faglige vejledning.