Balancetræning

Balancetræning

BOSU® - Balancetrainers, fitnessbolde og miniPods

På udkig efter en BOSU Balance Trainer til fitnesscentret, til fysioterapien eller til din hjemmetræning? Der findes efterhånden rigtig mange udgaver (også når det kommer til farve og overflade). En blå halvkugle til træning af balance - men også SÅ meget mere. Brug den som del af stationstræning, step op og ned og oplev pulsen stryge i vejret på rekordtid. En BOSU bold kan bruge til øvelser for både begyndere og øvede. Hos active aid finder du den originale kvalitet.

Vis som Gitter

8 varer

Faldende orden
 1. BOSU® Pro Balance Trainer kommer inklusiv en pumpe, så du nemt kan gøre produktet klar til træning og hurtigt kan puste den op igen!
  BOSU® Pro Balance Trainer
  1.899,00 kr.
 2. BOSU® Sport Blå er lidt mindre end de andre balancetrainers og er henvendt til børn og unge træning
  BOSU® Balance Trainer Sport
  Speciel pris 719,40 kr. Normal pris 1.199,00 kr.
 3. BOSU® Home-udgaven i blå med sort base - til din balancetræning derhjemme
  BOSU® Home Balance Trainer
  1.775,00 kr.
 4. Lille pink BOSU Ballastball fitnessbold til træning
  BOSU® Ballast Ball Fitnessbold pink (45 cm)
  Speciel pris 207,00 kr. Normal pris 345,00 kr.
Vis som Gitter

8 varer

Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX


Hvad er en BOSU Balance Trainer?

Du kender den sikkert allerede fra fitnesscentret, fysioterapien eller foreningesfitness. Balancetræneren over dem alle - i den bedste, gennemtestede kvalitet. Men den er så meget mere end en balancebold - den er et redskab du kan bruge i din genoptræning, til sportsspecifikke øvelser, styrketræning, kondition- og coretræning. 


BOSU®
 er kort for "Both Sides Up", som betyder at du kan bruge begge overflader i din træning. Og så findes der et væld af versioner - så hvis du vil træne på BOSU-bolden derhjemme kan du kigge på Home eller Sport. Vil I have den maksimale holdbarhed til jeres holdtræning i fitnesscentret eller en skridsikker version til mere stabilitetstræning som fysioterapeut - så kig istedet på Pro, eller NexGen.

Hvilken BOSU skal jeg vælge?

Der findes både versioner særligt egnet til børn, en designet til hjemmetræning, pro-udgaver til den personlige træner, fitnesscentret og fysioterapien. Se ovenfor alle de modeller vi har i øjeblikket. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal vælge, så kontakt os - vi hjælper dig.


Hvilke BOSU-bold øvelser kan man lave?

Det er din fantasti, der sætter grænser for hvordan du kan inkludere Balance Traineren i din træning. Den er perfekt, når du skal genoptræne, når du som atlet vil træne meget sportsspecifikke bevægelser, og til hjemmetræning. Opsøg kilden og få den mest kvalificerede øvelsesinspiration i BOSU's videobibliotek. Her kan du tydeligt se, at din træning med den bløde halvbold er mere end bare at holde balancen. Du kan løfte den, lave hop, balancere din squat eller lunge, og så videre. 

Hvilke BOSU-øvelser er gode for begyndere?

Master-Trainer Mindy har begået en rigtig fin inspirationsvideo, som tager BOSU-træning HELT ned på jorden. Hun gennemgår en masse øvelser, hvordan du kan bruge balancebolden til alt fra cardiotræning til styrketræning.