+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

BOSU

BOSU® - Balancetrainers, fitnessbolde og miniPods

På udkig efter en BOSU Balance Trainer til fitnesscentret, til fysioterapien eller til din hjemmetræning? Der findes efterhånden rigtig mange udgaver (også når det kommer til farve og overflade). 

BOSU

Sorter faldende

   

8 vare(r)

Sorter faldende

   

8 vare(r)

Hvad er en BOSU Balance Trainer?

Du kender den sikkert allerede fra fitnesscentret, fysioterapien eller foreningesfitness. Balancetræneren over dem alle - i den bedste, gennemtestede kvalitet. Men den er så meget mere end en balancebold - den er et redskab du kan bruge i din genoptræning, til sportsspecifikke øvelser, styrketræning, kondition- og coretræning. 

BOSU® er kort for "Both Sides Up", som betyder at du kan bruge begge overflader i din træning. Og så findes der et væld af versioner - så hvad end du vil træne på BOSU-bolden derhjemme, er på udkig efter maksimal holdbarhed til jeres holdtræning i fitnesscentret eller en skridsikker version til mere stabilitetstræning som fysioterapeut - så har vi lige det du leder efter. Tænk ud af boxen og leg med din træning/undervisning.

BOSU-bold øvelser - inspiration til din træning

Det er faktisk lidt din fantasti, der sætter grænser for hvordan du kan indkorporere BOSU Balance Traineren i din træning. Den er perfekt, når du skal geoptræne, når du som atlet vil træne meget sportsspecifikke bevægelser, og hvis du vil træne derhjemme. Opsøg kilden og få den mest kvalificerede øvelsesinspiration i BOSU's videobibliotek - det finder du her. Her kan du tydeligt se, at din træning med den bløde halvbold er mere end bare at holde balancen. Du kan løfte den, lave hop, balancere din squat eller lunge, og så videre. 

Forskel på BOSU'er?

Hos os finder du kun den originale BOSU® Balance Trainer. Det er din garanti for, at den er testet til at kunne holde til en relativt høj brugervægt og de udfordringer den bliver udsat for. Der findes både versioner særligt egnet til børn, en designet til hjemmetræning, pro-udgaver til den personlige træner, fitnesscentret og fysioterapien. Derfor kan udvalget måske virke overvældende, men hop ind og læs på de forskellige versioner. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål du ikke kan finde svar på - eller bare vil have vores faglige vejledning.