BOSU

Køb den originale BOSU her

Her finder du redskaber til privat og professionel træning. Produktet er som den skal være - og du kan klart mærke forskellen. Både i forhold til kvaliteten, men i høj grad med hensyn til holdbarheden. Du vil hurtigt opleve, at det er investeringen værd at vælge den originale BOSU . Du får den produktsikkerhed, der automatisk følger med at investere i et brand, der har forfinet og sikret sit produktsortiment gennem mere end 20 år.

5 varer

Faldende orden
pr. side

Mere viden om BOSU
 

Hvad er en BOSU Balance Trainer?
Du kender den sikkert allerede fra fitnesscentret, fysioterapien eller foreningesfitness. Balancetræneren over dem alle - i den bedste, gennemtestede kvalitet. Men den er så meget mere end en balancebold - den er et redskab du kan bruge i din genoptræning, til sportsspecifikke øvelser, styrketræning, kondition- og coretræning. 


BOSU® er kort for "Both Sides Up", som betyder at du kan bruge begge overflader i din træning. Og så findes der et væld af versioner - så hvis du vil træne på BOSU-bolden derhjemme kan du kigge på Home eller Sport. Vil I have den maksimale holdbarhed til jeres holdtræning i fitnesscentret eller en skridsikker version til mere stabilitetstræning som fysioterapeut - så kig istedet på Pro, eller NexGen.

Hvilken BOSU skal jeg vælge?
Der findes både versioner særligt egnet til børn, en designet til hjemmetræning, pro-udgaver til den personlige træner, fitnesscentret og fysioterapien. Se ovenfor alle de modeller vi har i øjeblikket. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal vælge, så kontakt os - vi hjælper dig.


Hvilke BOSU-bold øvelser kan man lave?
Det er din fantasti, der sætter grænser for hvordan du kan inkludere Balance Traineren i din træning. Den er perfekt, når du skal genoptræne, når du som atlet vil træne meget sportsspecifikke bevægelser, og til hjemmetræning. Opsøg kilden og få den mest kvalificerede øvelsesinspiration i BOSU's videobibliotek. Her kan du tydeligt se, at din træning med den bløde halvbold er mere end bare at holde balancen. Du kan løfte den, lave hop, balancere din squat eller lunge, og så videre. 

Hvilke BOSU-øvelser er gode for begyndere?
Master-Trainer Mindy har begået en rigtig fin inspirationsvideo, som tager BOSU-træning HELT ned på jorden. Hun gennemgår en masse øvelser, hvordan du kan bruge balancebolden til alt fra cardiotræning til styrketræning.