Angles90

Angles90

Angles90 Dynamiske træningsgreb

Et simpelt design, som er tilpasset din hånd, og først og fremmest giver dig et solidt greb. Derudover tillader træningsgrebene, at du kan rotere i både håndled, albuer og skuldre, så din trækbevægelse får et mere naturligt forløb. Biomekanisk set, så er du bedre stillet og de rette muskler bliver aktiveret. Dette optimerer dine trækbevægelser og du får et bedre resultat ud af dine anstrengelser. Brug dem til pull-ups, dødløft, i maskiner i fitnesscentret og lignende. Du kan også vælge det komplette Athlete Set, hvor du også får træningselastikker og stropper, så du kan udnytte de klassiske fordele ved slyngetræning.

Vis som Gitter

5 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Angles90 Athlete Set med greb, stropper og elastik
  Angles90 Athlete Set
  699,00 kr
 2. Angles90 stropper til slyngetræner - mix med angles90 træningsgreb
  Angles90 Stropper
  190,00 kr
 3. Angles90 Cable Pulley Kabeltræk
  Angles90 Cable Pulley
  595,00 kr
 4. Angles90 er dynamiske træningsgreb som kan ændre din måde at styrketræne
  Angles90 Greb
  379,00 kr
 5. Træningselastik til Angles90 powerbands
  Angles90 Powerband
  190,00 kr
Vis som Gitter

5 varer

pr. side
Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Øget muskel aktivering med Angles90 greb

Biomekanisk set, så er du med de smarte træningsgreb bedre stillet og de rette muskler bliver aktiveret på grund af muligheden for en anderledes arm/skulder/håndstilling. Det kan optimere fx din trækbevægelse og du kan få et bedre resultat ud af dit hårde arbejde. 

Angles90 - og udbyttet for atleten

En af dem, der har gjort sig tanker omkring Angles90 træningsgrebene og hvilke muligheder der er for både atleter og for dig, som træner for at holde dit fit og stærk til at klare hverdagens udfordringer, er NHL & NFL Athletes Coach, Dr. Joel Seedman fra Advanced Human Performance. I denne artikel gennegår han blandt andet en række overkropsøvelser, hvor brugen af Angles90-træningsgreb giver en klar fordel.

Greb til træningsmaskiner, powerbands, pullup bar, og lignende

Angles90-greb kan fæstnes til virkelig mange forskellige ankerpunkter. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Fx vil du i rigtig mange kabeltrækmaskiner i fitnesscentret kunne fastgøre træningsgrebene til stangen eller i stedet for håndtag, og på den måde udnytte at du får et biomekaniske anderledes grundlag for din træning, hvor du fx øger din muskelaktivering i lats, skuldre, o.s.v. alt afhængig af øvelsen.

Træner du hjemme eller udendørs og vil fx lave Pull-ups, så led efter et solidt ankerpunkt og sæt enten Angle90-træningsgreb op alene eller kombiner det med forlængerstroperne (fx hvis du finder en ikke helt horisontal gren på et træ der kræver at du kan indstille længden af det ene greb anderledes end det andet).