Træningsudstyr

Det bedste træningsudstyr til dig og din træning.
Vores målsætninger er at levere træningsudstyr og viden i høj kvalitet. Derfor skal funktionaliteten og holdbarheden være helt i top. Det er vores helt klare overbevistning, og derfor finder du kun stærke, originale brands af høj kvalitet hos os.

Varer 1-36 af 291

Faldende orden
Side
pr. side

Vi har nøje udvalgt såvel brands som produkter, og vi har gennemtestet kvaliteten af det hele selv. Uanset om du skal bruge udstyret professionelt eller til hjemmebrug, går vi meget op i, udelukkende at tilbyde dig, træningsudstyr i højeste kvalitet fra førende Brands.

Vi har valgt udstyr og brands ud fra vores filosofi om at træning, bevægelse og funktionalitet skal gå hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor står vi 100% inde for det udstyr som du kan finde i vores shop.
Vi håber du får stor glæde af vores produkter.

Vores træningsudstyr er håndplukket og udvalgt i forhold til om vi finder at det kan give god mening i din træning. Der vil være produkter fra TRX, BOSU, Trigger Point, Harbinger, GUN-eX og Angles, som du ikke vil kunne finde her på siden, men så kan vi altid skaffe produkterne hjem til dig.
Så mangler du et produkt så tag fat i os, så finder vi ud af at skaffe det hjem til dig.

Hvilket træningsudstyr skal du bruge?

Du finder forskelligt træningsudstyr hos os, så du til enhver tid, med få redskaber, kan lave komplette træninger.  Selvfølgelig vil der være træningsudstyr der er mere optimalt i forhold til det træningsformål du har.

De forskellige hovedgrupper indenfor vores træningsudstyr finder du her:

  • TRX Suspension Trainers: Vores TRX Suspension Trainers findes i mange forskellige udforminger. TRX er et træningsredskab, der bruges til at udføre træningsøvelser ved hjælp af kropsvægt og tyngdekraften som modstand. De hjælper med at forbedre styrke, stabilitet og fleksibilitet.
  • Vægte: Vægte er et grundlæggende træningsudstyr og omfatter håndvægte, sandsække, powerbags, battleropes og kettlebells. De er alle optimale for at tilføre din træning mere belasting og arbejde mere med styrke og power i din træning.
  • Træningsbolde: Træningsbolde, også kendt som fitnessbolde eller stabilitetsbolde, bruges til at forbedre balance, stabilitet, styrke og fleksibilitet. De kan anvendes til forskellige øvelser, herunder mavebøjninger, planker og strækøvelser. Herunder finder du også BOSU som jo er et fantastisk redskab i forhold til balance og stabilitet.
  • Resistance Bands: Resistance bands, eller elastikker, finder du i forskellige udformninger, både lavet af naturgummi eller stof med elastisk materiale. De giver modstand, når de strækkes, og bruges til at styrke og tone musklerne. De er lette, transportable og kan anvendes til forskellige øvelser for at træne hele kroppen.
    Vores elastikker omfatter både de helt små elastikker op til de elastiske battleropes, som igen er et træningsredskab der i den grad har masser af anvendelsesmuligheder.
    Vi kommer heller ikke uden om vores TRX Rip Trainer, som er til dig, der ønsker at arbejde med kraft, rotation og det at modstå rotation.
  • Foam Rollers: Foam rollers er cylindriske ruller lavet af skum og bruges til selvmassage og at lindre muskelspændinger og ømhed. De kan også hjælpe med at forbedre fleksibilitet og løsne bindevævet. Du finder dem i masser af udforminger og under foam rolling finder du også bolde til massage samt de nye vibrations massage pistoler.
  • Træningstilbehør. Her finder du bælter, handsker, straps og wraps som alt er udstyr der kan hjælpe dig til enten at støtte dig i træningen, eller beskytte eksempelvis dine hænder. Herudover finder du træningsgreb, som kan bruges i træningen.