Yogaudstyr

Yogaudstyr

Underviser du Yoga? Har dit center brug for kvalitets yogablokke, en lækker yogamåtte og andet tilbehør til holddeltagerne? Eller har du taget Yoga ind som en fast del af din egen hjemmetræning? Så er du landet det rette sted - her finder du flot yogaudstyr, der er slidstærk, funktionelt og i absolut topkvalitet. Udvalget er småt, men godt, fordi vi gerne vil kunne stå inde for alle de produkter vi bringer på markedet. En blok kan være en hjælp til yoga-øvelser, fordi den kan understøtte balancen eller gøre poses mere tilgængelige hvis din smidighed ikke er helt på plads endnu. Har du behov for en tyndt yogaunderlag, som du kan stå godt fast på, så finder du det også herunder.

Vis som Gitter

6 varer

Faldende orden
 1. Yoga Blok med TRX-logo
  TRX Yoga Blok
  65,00 kr.
 2. Træningsunderlag - måtte som er skridsikker og 5 mm tykkelse - sort
  TRX Måtte 5mm
  569,00 kr.
 3. 90 cm trx foamroller støbt skum
  TRX Foamroller - 90 cm
  199,00 kr.
  Restordre
  Udsolgt
 4. Kort 45cm glat foamroller fra TRX
  TRX Foamroller - 45 cm
  130,00 kr.
Vis som Gitter

6 varer

Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Hvorfor bruge en yogablok?

Et sæt yogablokke kan både udfordre og aflaste din krop - alt afhængigt af, hvordan du benytter dem. TRX Yoga-blokken er lavet af skum med høj fasthed (densitet), så den er solid og det er muligt at læne sin vægt på den, uden af den krøller sammen.

Gør f.eks en øvelse som Triangle-pose lettere. Brug en blok som en forlængelse af din arm og nå en god stilling selvom fx din smidighed begrænser at du når underlaget med fingrene, eller en knæskade gør det for hårdt for dig at komme i yderligtgående stræk. Eller kom f.eks. dybere i et stræk hen over brystkassen og skuldrene, så placer en yogablok lige under det nederste af dine skulderblade - og en under nakken (sørg for at finde en god guide online til det.

Inspiration til brug af Yoga-blokke i træningen

I dette TRX Yoga-flow med dygtige Krystal Say får du også nogle gode input til, hvordan du mixer en yogablok ind i øvelserne. Kig med i denne ca. 1 time lange workout, hvor du også lærer lidt om en helt særlig gren inden for TRX-træning.

TRX Yoga-øvelser med Anette

TRX Yoga er ikke en helt masse halsbrækkende, akrobatiske øvelser. Det er i høj grad en måde virkelig at få implementeret flere mobilitetsøvelser ind i din eksisterende træning. I videoen kan du få inspiration til hvordan TRX Suspension Traineren med fordel kan benytte og støtte kroppen i øvelserne.

Hvor tyk skal en Yoga-måtte være?

Når du kigger efter en måtte du kan bruge, når du dyrker yoga, så lyder anbefalingerne som regel, at den skal være mellem 4 og 6 mm tyk. Det er tykt nok til at yde lidt beskyttelse, isolere fra et koldt gulv og tyndt nok til, at du kan mærke din base - og gribe fat med fødder og tæer. En yoga-måtte må ikke være for tyk, for så kan du have svært ved at finde og holde balancen. TRX har en rigtig fin og lang måtte der er 5 mm lang og vejer omkring 3 kg, som er helt ideel til yoga.