Handsker og straps

Handsker og straps

Find et stort udvalg af handsker og lifting straps fra det kendte kvalitetsbrand Harbinger. Træningshandsker til mænd og kvinder i læder og kunststof, som er slidstærkt og designet med din komfort og optimale support for øje. Handsker med wristwrap giver god support til dine håndled og beskyttelse af dine hænder. Hos activeaid finder du Harbinger-træningsudstyr til skarpe priser. Vi starter helt ned omkring 169 kroner - billigt for et sæt træningshandsker i topkvalitet.

Er du mest til full-finger eller kan du godt lide den frihed du får med et sæt 1/2-finger handsker? Vi har begge dele. Et par gode træningshandsker er en god investering. Det bliver nemmere at have et godt greb i vægtstand eller kettlebells, og du beskytter hud/håndled og kan koncentrere dig om den næste PR! 

Vis som Gitter

14 varer

Faldende orden
Vis som Gitter

14 varer

Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Hvornår bruger man lifting straps?

Kort sagt bruger du løftestropper, når du vil have et superstærkt greb på fx din vægtstang. De bruges også fordi din grebsstyrke på et tidspunkt ikke vil være nok på grund af den høje vægt du vil løfte - og du ikke har et sikkert nok greb gennem hele bevægelsen. 

Nogle af de helt oplagte øvelser er fx:

  • Dødløft
  • Bent Over Rows
  • Shrugs
  • Pull-ups
  • RackPulls

Og nej, det er ikke "snyd" at bruge liftingstraps. Det er bare sund fornuft. Det er en måde du kan tilpasse de forhold du træner under - for at få det optimale ud af din træning.

Har I træningshandsker til mænd og kvinder?

Ja, Harbinger har inddelt deres træningshandsker i 2 linier. De er størrelses- og designmæssigt tilpasset forskellige hænder. Men det skal selvfølgelig ikke afholde dig fra at vælge frit mellem modellerne. Damestørrelserne går fra generelt fra XS til Large, hvor fitnesshandsker til herrer findes fra Small til XXLarge. 

Se hele udvalget her ovenover.


Træningshandsker med håndledsstøtte

Få et godt greb og støtte til dit håndled når du styrketræner. Det er altid klogt at passe på sin krop, når man træner. Ja, det er fedt at løfte tungt og blive stærkere, men ikke hvis det bliver på bekostning af dine led på længere sigt, vel? 

Harbinger har selvfølgelig lavet nogle virkelig gode handsker med indbygget støtte i håndledet. Det bliver ikke nemmere. Se fx på Training Grip Wrist Wrap Handskerne.