Udendørstræning

Sved på panden under åben himmel

Mere og mere træning foregår udendørs. Med Covid19 kom et decideret boom i udendørstræning. Mange fik øjnene op for de mange muligheder ved at træne under åben himmel - også de mindre centre, foreningsfitness og de selvstændige personlige trænere. Her var ikke nedlukninger og minimale restriktioner - og der kunne holdes forretningen kørende til et vist niveau. Man hvad flere nok ikke forventede var, hvor længe kunderne viste sig at hænge ved - selv efter fitnesscentrene fik "go" for at åbne op igen. Det er simplethen blevet ekstremt "in" at dyrke sin motion (i fællesskab) udendørs - der er næsten kun tilbage at give vejret skylden for ikke at træne udenfor.

Få hjælp til at indrette et fedt udendørs træningsområde

Vi kan levere en stor variation af udendørs træningsløsninger. Løsningerne fra Element Fitness, TRX og Naomi Fitness Design er modulerbare og kan tilpasses og sammensættes efter jeres ønske. Således kan vi designe og levere den skræddersyede udendørstræningsløsning, som passer lige præcis til jeres udendørs område. Det er billige m2 at udnytte til formålet, masser af plads, frisk luft osv. og så tiltrækker det nye potentielle medlemmer, som måske ikke kan forliges med tanken om træning i et indendørs miljø.

Få hjælp med design af udendørsløsning

Vi har mulighed for at skalere både store og små setup til udendørstræning og hjælper fra idé til færdig installation. Er du interesseret i at vide mere, så kontakt os her eller ring på 8667 6730 - vi tales ved.

Udendørstræning i TRX-stativ S-frameUdendørstræning i TRX-stativ S-frame
Stort udendørs træningsområde med Element Fitness DesignStort udendørs træningsområde med Element Fitness Design
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX