Udendørstræning

Sved på panden under åben himmel

Mere og mere træning foregår udendørs. Med Covid19 kom et decideret boom i udendørstræning. Mange fik øjnene op for de mange muligheder ved at træne under åben himmel - også de mindre centre, foreningsfitness og de selvstændige personlige trænere. Her var ikke nedlukninger og minimale restriktioner - og der kunne holdes forretningen kørende til et vist niveau. Man hvad flere nok ikke forventede var, hvor længe kunderne viste sig at hænge ved - selv efter fitnesscentrene fik "go" for at åbne op igen. Det er simplethen blevet ekstremt "in" at dyrke sin motion (i fællesskab) udendørs - der er næsten kun tilbage at give vejret skylden for ikke at træne udenfor.

Få hjælp til at indrette et udendørs træningsområde

Vi kan levere en stor variation af udendørs træningsløsninger. Løsningerne fra Element Fitness, TRX og Naomi Fitness Design er modulerbare og kan tilpasses og sammensættes efter jeres ønske. Således kan vi designe og levere den skræddersyede udendørstræningsløsning, som passer lige præcis til jeres udendørs område. Det er billige m2 at udnytte til formålet, masser af plads, frisk luft osv. og så tiltrækker det nye potentielle medlemmer, som måske ikke kan forliges med tanken om træning i et indendørs miljø.

Når der skal trænes udenfor kan det for eksempel være en god idé at anskaffe sig en træningsmåtte, så man ikke skal ligge på jorden. En træningsmåtte kan være en god støtte til kroppen, hvis man enten skal ligge ned og lave øvelser eller hvis man for eksempel har brug for et blødt underlag til knæene. Træningsmåtten kan for eksempel bruges, når du laver øvelser med en TRX Suspension Trainer. Selv når der skal trænes udendørs, må man ikke glemme træningsbæltet, da det kan hjælpe dig med at opnå en effektiv træning. Med et træningsbælte har du mulighed for at løfte tungere samtidig med, at du formår at opretholde en korrekt stilling ved udførelsen af forskellige øvelser. Du formår samtidig at undgå skader i lænden. Derfor kan et træningsbælte være uundværligt, særligt hvis man elsker at løfte tungt.

Få hjælp med design af udendørsløsning

Vi har mulighed for at skalere både store og små setup til udendørstræning og hjælper fra idé til færdig installation. Er du interesseret i at vide mere, så kontakt os her eller ring på 8667 6730 - vi tales ved.