Personlig træner

Hvilket udstyr tilbyder du dine klienter?

Uanset om du opererer som personlig træner med en fast base i et træningscenter, eller du har valgt at lave hjemmetræning, udendørstræning eller undervise online, så vil vi kunne hjælpe dig med alt fra træningsudstyr og opbevaring/ophæng til uddannelse og input på programmering.
Vi har et bredt udvalg produkter til træning med egen kropsvægt, vægte til træning, træningselastikker, BOSU, foamrollers, og ikke mindst et stort kursusudbud, som opkvalificerer dig og giver dig flere muligheder som personlig træner. For en meget lille investering er du hurtigt igang med både personlig træning, small group training og også træning af større hold.

Få sendt træningsudstyr direkte ud til dine klienter/kunder

Vi ved, at din tid er kostbar og jo mere der kan effektiviseres jo bedre. Skær noget af den tidskrævende administration fra og brug i stedet timerne på din programlægning og undervisning. Hos active aid kan du altid lave en ordning med os, om at vi sender udstyr direkte hjem til dine klienter/ kunder. Så vil du fx. kunne tilbyde en ekstra dimension på onlinetræning - og du vil kunne lave programmer til dine kunder når de er på ferie, på forretningsrejse eller lignende.

Træningsudstyr med finansieringsordning

Vil du gerne kunne tilbyde dine klienter/holddeltagere adgang til fedt, holdbart træningsudstyr fra starten, men har brug for at sætte en finansieringaftale op, så finder vi også en løsning sammen med dig. Så kan du hurtigt komme i gang uden at være afhængig af en stor opsparing eller aftale i banken.

Vi hjælper dig til succes med personlig træning

Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe med at løfte din personlig træner-forretning?
Så udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage. Du er også velkommen til at ringe på 8667 6730.