Hjemmetræning

Hvordan skal dit Home Gym se ud?

Der har, især i de seneste år, været en stor stigning i antallet af mennesker, som vælger at indrette eget hjemmegym. Og det er nemt at forstå, hvorfor. Nogle gange er der bare situationer, hvor det er nemmere at træne derhjemme i stedet for at tage i fitnesscentret. Det kan passes ind LIGE når du har tid - og kan gøre lige så effektivt. Det giver en stor fleksibilitet i hverdagen med arbejde og familie der skal hænge sammen med ønsket om at kunne investere tid til egen træning. 


Vi hjælper med indretning og udstyr til hjemmetræning

Dit hjemmegym skal være indrettet som et miljø med de samme redskaber og muligheder, som du finder i dit lokale fitnesscenter. Hos Active Aid kan vi hjælpe dig med alt fra indretning af rummet eller det udendørs træningsområde til udvælgelse af de rette elementer såsom til dit helt eget hjemmegym med træningsredskaber fra blandt andet TRX, BOSU® og GUN-EX®. Ønsker du handsker, vægtløftningsbælter, wrist wraps, knæbind og andet træningsudstyr i topkvalitet, så kan træningudstyr fra Harbinger være ideelt. Vi kan sammmensætte en løsning, som tilgodeser mange forskellige behov - så du får den bedste løsning, der passer til hele familien. Glæd dig til at spare turen til fitnesscentret, køen ved udstyret og samtidig være tilgængelig hjemme hos familien, når du har fået fat i udstyr til hjemmetræning. 

Til hjemmetræningen kan du for eksempel anskaffe dig en træningsstation, som du i princippet kan bruge til at træne hele kroppen - særligt overkroppen. Et døranker kan i den grad også vise sig at være en god investering, særligt hvis du ikke har mulighed for at hænge din TRX op i loftet eller på væggen. Du kan altså med andre ord opnå en træning med få remedier uden at skulle gå på kompromis med såvel effektivit som kvalitet