Fysioterapi

SBA

Udstyr og setup til Fysioterapi-klinikker

Enhver fysioterapi skal råde over et varieret træningstilbud. Uanset om der er tale om genoptræning, vederlagsfri træning eller rask træning, så kan Active Aid levere løsningen til klinikken.

Træning med egen kropsvægt er ideel til at disponere træningsbelastningen til et niveau, der er tilpasset den enkeltes formåen. Balance trænes bedst stående, så her vil det være oplagt at kunne anvende en masse gulvplads til f.eks. BOSU® balance træning eller TRX® træning. Det kan også være, at der er et behov for restitution og her er en massagebold eller massagerulle eksempelvis ideelle. 

 

Få hjælp til indretningen af jeres træningsrum

Active Aid er desuden også leveringsdygtige i smarte løsninger til opbevaring af træningsudstyr, som giver dig en bedre udnyttelse af gulvarealet samt en optimalt opbevaring af alt det løse træningsudstyr. Nogle af vores spændende samarbejdspartnere inkluderer Element Fitness og Naomi Fitness Designs. Kort og godt er active aid din partner, når det gælder om at indrette og levere løsningen til det funktionelle rum.

Er du interesseret i at vide mere, så tag en uforpligtende snak om mulighederne

Kontakt os direkte her eller ring 8667 6730.