Foreningsfitness

Tiltræk og fasthold medlemmer i dit lokale område

Lokalt foankret har foreningsfitness fundet sit fodfæste inden for det seneste årti. Som foreningsfitness er det også afgørende at I følger udviklingen af træningsudbud i fitnessindustrien. Hos Active Aid kan vi hjælpe jer med at stille skarpt på trends og nyheder i et stærkt foranderligt miljø. Der er rigtig mange forskellige udbud og formater at vælge imellem i bestræbelserne på at tiltrække og fastholde medlemmer. 
Vi har specialiseret os i at spotte de mere langtidsholdbare træningsformer som f.eks. TRX®, BOSU® og GUN-eX® og sikrer at I løbende kan få uddannet flere og nye instruktører. Uddannelse og inspiration er meget afgørende for, om hold formaterne fortsat bliver en succes hos jeres medlemmer. 

En skræddersyet løsning - til udendørs- og indendørstræning

En udvikling i branchen er f.eks., at den ofte omfattende maskinpark, bliver reduceret til fordel for det funktionelle træningsområde, der til gengæld bliver større med tiden. Disse vigtige m2 er langt billigere at drifte og træningsudbyttet er endvidere også langt større end at træne i maskiner.
Vi tilbyder at skræddersy løsningerne til jeres funktionelle træningsområder, både inde og udenfor. Træn for eksempel med den populære TRX Suspension Trainer som gør træning sjov og anderledes. Bliv klogere på, hvilke TRX øvelser man kan lave med en TRX Suspension Trainer, så du kan komme til at stå skarpt.

Vi hjælper din forening med træningsløsning

Er I i markedet for at få hjælp til køb af udstyr, uddannelse af jeres instruktører eller et fuldt setup til fitnesscenter eller træningslokale i foreningen, så tøv ikke med at kontakte os her eller ringe 8667 6730 og få en uforpligtende samtale om mulighederne.