Fitnesscenter

Udstyr til fitnesscentre

Vi vil være din partner, der hjælper dig til at løfte dine træningsløsninger endnu højere og levere endnu bedre træning til dine kunder. Så uanset om du har et enkelt lille fitnesscenter eller en kæde af centre, så vil vi, i tæt samarbejde med dig kunne sammensætte løsninger med dig bestående af:

  • Træningsudstyr
  • Uddannelse af instruktører
  • Fremtidig udvikling af dit instruktørteam

Uddannelse af instruktører og trænere

Vi tror ikke på, at udstyr alene kan give dig en bedre forretning, eller give dine kunder bedre træning. Uddannelse af dine instruktører og udvælgelse af dine instruktører er essentielt for at du kan levere bedre træning til dine kunder. Derfor vil implementering af løsninger fra TRX®, BOSU® og GUN-eX® være afhængige af et korrekt setup med de rigtige instruktører og holdformater, der afspejler de værdier, du har i dit center, og den type træning du gerne vil tilbyde dine kunder.
Samtidig vil vi med vores træningsløsninger kunne skabe fleksible løsninger, således at du kan lave både indendørs og udendørs træning.
Vi glæder os til at arbejde sammen med dig.

Din sparringspartner til indretning af fitnesscenter

active aid har i en lang årrække være leverandør af professionelt træningsudstyr og instruktøruddannelse til de store fitnesskæder i Danmark. Derudover finder små og store lokale fitnesscentre/træningscentre vej til os. Det er kort sagt her, den professionelle inden for fitnessbranchen handler. Det er bl.a. også her, centrenes instruktører tager deres officielle TRX-kurser. Det løses både med deltagelse på allerede skemalagte kurser samt in-house uddannelse.
Er du nysgerrig på at høre mere om mulighederne, så kontakt os her eller ring på tlf. 8667 6730. 
Vi glæder os til at arbejde sammen med dig.