Firmafitness

Hvorfor er træning på arbejdspladsen fordelagtigt?

Motion på arbejdspladsen har opnået stort fokus gennem de seneste 10 år og virksomhederne har opdaget fordelene ved at kunne tilbyde medarbejdere mulighed for at træne både i og uden for arbejdstiden. Det fælles ansvar vi har for at sikre, at medarbejderne har mulighed for at træne, og bevæge sig, betaler sig og afspejler sig også på bundlinjen, ved reducerede sygedage som er en direkte konsekvens af for meget stillesiddende arbejde.

Vi kan også uddanne jeres personale

Hos active aid kan vi levere forskellige løsninger til virksomhedens fitnesslokale.
Men en løsning kan hos os være meget mere end blot fysiske produkter og rammer. Vores mangeårige branchekendskab, og hands-on erfaring med undervisning, gør os i stand til også at tilbyde uddannelse af og inspiration til de undervisere, der skal vejlede træningen i jeres træningslokaler. På den måde sikrer vi sammen, at den tid og kapital I som virksomhed investerer, også giver det mest optimale værdiudbytte. Uddannelse og træning af eventuelle undervisere kan, efter ønske, foregå i jeres egne faciliteter.

Hvilken løsning passer til jeres virksomhed?

Ikke to virksomheder er ens. Derfor tager vi et 360 graders syn på jeres ønsker til firmafitness og skræddersyr en løsning, der passer til jeres behov. Vi er forhandlere af nogle af de bedste brands på markedet inden for træningsudstyr og har nogle solide samarbejdspartnere hvad angår indretning og ophængs- og opbevaringsløsninger. 

Det skal være nemt for jer. Derfor er vi tovholder på projektet fra start til slut. Alt fra opmåling, indretning og installation af alt udstyret på virksomhedens adresse er i professionelle hænder, og I skal bare glæde jer til at kunne åbne dørene til en træningsfacilitet, der er nemt tilgængelig for virksomhedens medarbejdere. Af udstyr kan der blandt andet nævnes træningsmåtter, træningsbolde, træningselastikker og meget andet træningsudstyr.

Skal vi tage en uforpligtende samtale?

Er du blevet nysgerrig på, hvordan vi kan skræddersy en firmafitness-løsning, der matcher jeres behov? Så skriv en besked til os eller ring på 8667 6730.