+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

TRX MAPS

Screening af mobilitet, holdning, aktivering og symmetri

TRX MAPS finder i høj grad sin berettigelse i en tid, hvor vi gerne vil kunne måle og tracke vores udvikling. Målestationen giver den personlige træner, fysioterapeuten, atlettrænere og andre fagfolk detaljerede data på sine klienter. Men den kan også som stand-alone tilbud til brugeren, i fitnesscentret eller fysioterapien, danne basis for en fokuseret træning, der rykker styrke, balance, muskelaktivering, etc. på er oplyst grundlag. 

TRX MAPS >> 3 Squats, 30 sekunder = detaljeret måling og kvalificeret vejledning.

TRX MAPS

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Hvordan tester man med TRX MAPS?

En screening i TRX MAPS tager under 1 minut og er simpelt både at udføre og at instruere.Stil dig foran teststationen. TRX MAPS vil ved hjælp af sensorer selv give besked på, om du står korrekt. Målingen kan simpelthen ikke startes, før den optimale måleafstand er fundet. 

Udfør nu 3 stk. Overhead Squats. Afslut med, at du bliver stående og fører armene ned langs siden igen.

Efter ganske få sekunder har TRX MAPS analyseret dine 3 Squats og giver dig en testscore, higlighter områder i din krop, hvor du eventuelt har begrænsninger (fx manglende aktivering i den ene ballemuskel, begrænset skuldermobilitet, eller lignende) og afslører indsatsområder, som du kan arbejde med for at skabe en bedre bevægelighed. Du kan få en skræddersyet træningsplan med øvelser tilsendt på e-mail efterfølgende.

Hvorfor består testen af 3 Overhead Squats?

En Overhead Squat kan levere information omkring hele kroppen, fordi så mange muskelgrupper, behov for aktivering, holdning, etc. er i spil på én gang. En Overhead Squat kan vise rigtig meget om uhensigtsmæssige bevægemønstre.

Hvor ofte skal man testes i TRX MAPS?

Jo oftere jo bedre! At få syn for sagen på, hvordan dit hårde arbejde hjælper din krop til bedre bevægelse kan være virkelig motiverende - og samtidig kan du med TRX MAPS' træningsprogrammer få hjælp tiol, hvad du skal fokusere på i den kommende tids træning for at blive endnu bedre.
Som personlig instruktør/fysioterapeut får du en meget håndgribelig måde at følge dine klienters udvikling og kan tilrettelægge dit arbejde på et meget oplyst og struktureret grundlag.