+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Test og måleudstyr

Få mere brugbar data på dine klienter!

Vi tror på at for at kunne skabe en bedre dialog omkring bevægelse, er det nødvendigt at have gode, enkelte testudstyr, der kan gøre test af mobilitet, og bevægelse generelt hurtigt og effektivt. I denne sektion finder du vores TE3 Mobility Stick, der bruges til test og registrering af mobilitet. En særligt oplagt løsning til fysioterapien,  fitnesscentret og atlettræneren, som skal bruge solide data på klienternes startpunkt og udvikling.

Og derudover det spændende screeningsværktøj TRX MAPS, som hurtigt giver dig en analyse af mobilitet, aktivering, holdning og stabilisering. Lad os starte en dialog omkring bevægelse for at kunne hjælpe flere med at blive bedre til at bevæge sig, og minimere skader.
Kontakt os på 8667 6730 eller info@activeaid.dk for at høre mere.

Test og måleudstyr

Sorter faldende

   

2 vare(r)

 1. Brugerdata fra TE3 Mobility Stick kan bruges til at analysere klientens mobilitet og komme frem til bedste anbefalinger omkring øvelser, træning etc. der retter op på ubalancer i kroppen

  TE3 Mobility Stick

  3.900,00 kr

  TE3 Mobility Stick

  Med TE3 Mobility Stick kan du hurtigt og nemt måle kroppens mobilitet - og få detaljeret data på det.

  Udfør 13 standardiserede testbevægelser, hvor du kommer hele kroppen igennem og få en fuld analyse af kroppens mobilitetsstatus på under 10 minutter.
  Analysen laves dels via TE3 Mobility Stick og den tilhørende App.
  Særligt egnet til sportstrænere, fysioterapeuter, personlige trænere og andre, der hjælper og guider klienter/atleter til korrekt og sikker træning, med optimale resultater som mål. 

  Vis detaljer
 2. TRX MAPS måler bevægelse og begrænsninger

  TRX MAPS

  Ring for pris og levering

  Ring for pris og levering

  TRX MAPS er et screeningsværktøj, som hurtigt og enkelt giver en komplet screening af mobilitet, holdning, aktivering og symmetri. 30 sekunder, og du har både resultat og anbefalinger til indsatsområder og foreslag til øvelser/træning som imødekommer de begrænsninger, der eventuelt findes. Ideelt som værktøj for den personlige træner/fitnesscentret, som vil rådgive sine kunder på detaljeret grundlag. Vis detaljer
Sorter faldende

   

2 vare(r)