Vi står sammen

En opfordring fra Kim Grandahl Papsø, activeaid.dk

Rigtig meget træning kan kun foregå hjemme lige nu, imens vi i fælleskab forsøger at begrænse en coronasmitte, der kan have fatale konsekvenser for dem i vores samfund, der ikke er så stærke og modstandsdygtige overfor smitte. Det gør vi for at passe godt på hinanden og undgå at mange med et svækket helbred rammes af yderligere besværligheder.

For sådan gør vi i Danmark.

Lige nu er der en gruppe i vores industri, der også har det svært og hvis økonomi styrtbløder. Og det er de personlige trænere og små træningsstudier.
For dem er indtægtsgrundlaget pludselig forsvundet fra den ene dag til den anden, uden mulighed for at tilpasse sig situationen. Jeg ved, at de fleste forsøger sig med online løsninger og andre kreative tiltag i kampen for at bevare deres forretning.

Lad mig komme med en opfordring til dig, der stadig gerne vil have gode råd og vejledning til din træning:

Tag fat i din lokale personlige træner og hjælp ham/hende med at holde snuden over vandet i en vanskelig tid. Jeg ved, de er derude og er klar til at hjælpe dig med at din træning bliver så effektiv som muligt, og det kan sagtens fungere i et online univers eller med elektroniske træningsprogrammer, som det hele er lige nu.

Så er du sikker på, at de også er der på den anden side af coronakrisen og er klar til fortsat at hjælpe dig i dine bestræbelser på at holde din krop stærk og dit helbred robust til at klare hverdagen; også når en virus ikke lige truer opretholdelsen af vores dejlige samfund. 

Lad os stå sammen - allesammen.

Hold humøret højt og pas på hinanden.

Kim Grandahl Papsø, activeaid.dk