BOSU

BOSU® Pro Balance Trainer (Sort), 65 cm

2.099,00 DKK

Limited Edition - BOSU® Pro Balance Trainer med pumpe. Sort udgave af den populære PRO-version af BOSUbolden. Slå til nu - vi har kun adgang til et begrænset antal, så sørg for at sikre dig den populære farve i dag! Kendt fra fysioterapeuten og i fitnesscentret. Perfekt til din balance-, Core-, konditions- og styrketræning. Træn dig i form på den sjove måde :) 

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Limited Edition - BOSU® Pro Balance Trainer (Sort)

Få fingrene i den virkelig fede, sorte BOSU® Pro Balance Traineren 

Vi er heldige at få lov til at forhandle denne lækre, sorte BOSU-bold i et begrænset antal. 
Brandet BOSU har været på markedet i Danmark i mange år og det er der selvfølgelig en god grund til. BOSU står nemlig for gennemtestet kvalitet og alsidige træningsprodukter. BOSU-bolden bruges i mange forskellige brancher lige fra holdtræning i fitnesscentret over genoptræning i fysioterapien til funktionsspecifik træning til atleter. 


Forkortelsen BOSU® ("Both Sides Up"), fortæller næsten det hele = du kan bruge begge overflader på bolden i din træning. Den flade og den hvelvede. Der er dømt udfordringer for hele kroppen med integrerede, multi-leds bevægelse som udfordrer forskellige muskelgrupper til at kunne arbejde sammen. Løb, hop, jog, tap og balancer på den bløde, livlige blå halvbold og skab et udfordrende element af ustabilitet eller vend den om og sæt balancen yderligere på arbejde. Kombinér med andre træningsredskaber eller brug BOSU'en alene.


BOSU® Pro Balance Trainer 
er langt mere end et balance-redskab


BOSU er især et elsket træningsredskab til at træne balance-relaterede øvelser. Men der er SÅ mange muligheder med den smarte halvbold med flad bund. Vær kreativ og inkluder den i din holdtræning, personlige træning, genoptræning og lignende på sjove måder. Sæt farten op og få hjertet til at banke, pulsen til at stige og sveden til at springe frem på panden. Arbejd på de tekniske detaljer i din bevægelse - måske helt specifikt relateret til den sportsgren du er professionel inden for?
Forestil dig også coretræning med BOSU som et ustabilt underlag for dine hænder, dine fødder, knælende, stående på toppen, eller i kombination med andre træningsredskaber.


Leg med din træning/undervisning
på den velkendte BOSU-kvalitets balancebold.  

  • Farve: Sort med sort bund
  • Diameter: 65 cm.
  • Maksimum vægtbelastning: ca. 160 kg.
  • Ekstraudstyr: Der medfølger en lille smart håndpumpe, så du nemt kan tilpasse hårdheden af din BOSU-dome. 

 

 

 

Specifikationer
SKU32300002
EAN033149124382