TRX

TRX Slam Ball and Medicine Ball Essentials - Digitalt download kursus

350,00 DKK

Lær teknikkerne til at træne med slamballs og medicinbolde - med udgangspunkt i TRX' bevægelsesstandarder. Du får et stor katalog af øvelser, du kan trække på i egen træning eller undervisning af andre. 

Vi kommer både ind på træningsformaterne AMRAP og EMOM - så tag 1-2 timer ud af kalenderen og på ny træningsviden ind under huden.

Scroll ned og læs om indholdet på det digitale kursus

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Hvordan træner man med Slam ball & Medicinbolde?

Alle kan samle en slamball eller en medicinbold op og begynde at træne.
Men ved du hvilke øvelser du skal vælge, for at få det optimale ud af den type bold du vælger? Der er nemlig nogle helt klare forskelle på netop disse 2 bolde.


AMRAP, EMOM og stort øvelsesbibliotek

På det nye digitale kursus "TRX Slam Ball and Medicine Ball Essentials" kommer vi vidt omkring inden for træning med de funktionelle træningsredskaber, som findes i stort set alle små og store fitnesscentre.

Maksimer din træning med denne omfattende workshop. Du lærer de mest effektive og populære vægtede boldøvelser, og finder ud af hvordan du kan integrerer dem i din træning eller undervisning. Vi kigger både på AMRAP (så mange gentagelser som muligt) og EMOM (every minute - on the minute) - 2 meget populære træningsformater.


Dette interaktive kursus er designet til at give dig praktisk erfaring med funktionaliteten af ​​slamballs. medicinbolde og bevægelsesstandarderne samt et katalog af øvelser du kan bruge i din egen træning eller undervisning.

Indhold i TRX Slam Ball and Medicine Ball Essentials

  • 1-2 timers digital undervisning
  • digitale videoer
  • interaktive elementer
  • kursusmateriale


Kurset undervises på Engelsk af dygtige Jason Coulie.

 

Forudsætninger for at deltage

Der er ingen krav til viden omkring TRX for at kunne tage dette kursus. 
Vi anbefaler dog, at du har en TRX Suspension Trainer og et udvalg af bolde (slamball, medicinbold) til rådighed, hvis du vil træne med og lære på den mest optimale måde ved at mærke det på egen krop.

KURSUSMATERIALER:

Du modtager seneste 24 timer efter bestilling en e-mail med adgang til det digitale kursus og materialer (kursusmateriale, digital kursusadgang). Efter du har gennemført kurset modtager du et deltagerbevis. 

OBS: Digitale downloads refunderes ikke. Kurset undervises på engelsk. Du skal gennemføre hele kurset for at modtage et kursusbevis.

 

 

Specifikationer
SKU81640178