TRIGGER POINT THERAPY

Foamroller Trigger Point RUSH - Grå

499,00 DKK
Trigger Point RUSH Foamroller ser helt speciel ud med sit strukturerede mønster. Og det er præcis det mønster, som gør den ekstra lækker. Det manipulerer muskel/bindevæv i flere retninger på een gang. RUSH har en hul kerne og er beklædt med lækkert, blødt skum.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Trigger Point RUSH Foamroller - Grå

Nyhed: Med RUSH Foamrolleren får du en helt særlig mønstret foamroller. Designet i et mønster med forskellig højde og fasthed, som griber fat i bindevævet og masserer i flere forskellige retninger på samme tid. På den måde kan du nemt gøre din selvmassage anderledes effektiv og dybdegående.

  • Højde: ca. 33 cm
  • Diameter: ca. 14 cm
  • Max brugervægt: ca. 225 kg
  • Incl. gratis instruktionsvideoer online

 

Nemt at komme i gang med gratis, online videobibliotek

Alle kan finde ud af at lægge sig på en foamroller og rulle. Men hvis du gerne vil have tips og tricks til at gøre din foamrolling særligt effektiv, så kan du benytte dig af den gratis adgang til et stort onlinebibliotek med instruktionsvideoer. Måske har du en helt særlig problemstilling, som du vil bruge myofascial release (selvmassage) til - spændinger i nakken, låsninger i kroppen, som giver dig knæsmerter eller lignende - så kigger du bare efter i videobiblioteket, hvor specialisterne fra Trigger Point Therapy guider dig trin for trin.

TriggerPoint Rush Foamroller med mønster

 

Vil du se andre foamrollere fra Trigger Point?

Måske er du mere til den hel klassiske Trigger Point the GRID 1.0 foamroller, som findes i mange skønne farver. 
Det anerkendte brand har desuden lavet et væld af andre produkter, som kan gøre myofascial release let for alle typer brugere.

Trigger Point Therapy er pionerer inden for foamrolling-produkter og adskiller sig fra de fleste no-brand produkter ved, at du får en masse brugbar viden leveret på basis af analyser og dybdegående studier. Men Trigger Point-produkter adskiller sig i høj grad også fra konkurrenterne ved sin holdbarhed. Du kan stole på vores produkter.

Se alle Trigger Point Foamrollers og bolde her.

Specifikationer
SKU32340009
EAN3700006221269