TRX Rip Trainer Basic Kit

TRX® RIP TRAINER® er et innovativt træningsredskab, som især kan hjælpe dig med at opbygge styrke, hastighed, smidighed og balance. Det er det ultimative værktøj for enhver atlet og motionist, som ønsker at generere rotationskraft - noget der bruges i rigtig mange sportsgrene og generelt er vigtigt fordi du bruger evnen til at enten modstå eller generere rotation i mange af de hverdagsbevægelser du laver. 

Helt konkret består TRX Rip Trainer af en metalstand med vægt i, som er hægtet op på en stærk elastik. Den anden ende af elastikken fastgøres fx rundt omkring en søjle, en lygtepæl, benet af et legestativ, i et TRX X-mount eller en anden lukket krog på væggen - eller via det medfølgende døranker

Et simpelt design, som kan pakkes sammen til at fylde minimalt og er nemt at medbringe overalt.

Der medfølger en medium-styrke elastik, men du kan tilkøbe både lettere og hårdere Rip Training-elastikker.

1.595,00 kr.

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

TRX Rip Trainer Basic Kit


TRX Rip Trainer er det perfekte supplement til din TRX Suspension Trainer.

Dette træningsredskab er essentielt for dig, der har et mål om at styrke din coremuskulatur og træne din kardiovaskulære formåen. 
TRX Rip Trainer består helt basalt af en stav og en elastik med modstand, som vil udfordre din corestyrke, eksplosive rotationskraft, fleksibilitet og udholdenhed. Om du kan blive forpustet af at træne med Rip Traineren? JA! Giv den gas og lad den varialble modstand fra elastikken spille dine muskler et pus - så skal du nok få pulsen op og opnå en fed cardiotræning.


Hvorfor skal jeg træne rotation?

Træning af rotation er en super vigtig ting at få ind i din dagligdag. Både for dig, som er professionel sportsudøver, men i høj grad også for dig, der træner for at holde dig i form og blive stærkere.

I både sport og hverdag oplever vi krav til at kunne generere og kontrollere rotation. Du får brug for det hver dag - når du skal bære dine indkøbsposer hjem fra Føtex, når du skal løfte dit barn, når du kaster en bold eller udfører sportsgrene så som svømning, løb og cykling. Så det er bare med at komme i gang med at træne med Rip Trainer - du kan KUN blive stærkere. 


Hvad indeholder TRX Rip Trainer Basic Kit?

  • TRX Rip Trainer
  • 1 stk medium elastik
  • 1 Door Anchor
  • bæretaske
  • digitalt download, der sikrer dig at du hurtigt kan komme igang med træningen. 

 

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:TRX Rip Trainer Basic Kit
Din bedømmelse

Vores mest populære