TRX

TRX Rip Trainer Basic Kit

1.999,00 DKK

TRX® RIP TRAINER® er et træningsredskab, udelukkende designet til at træne rotation. Med TRX RIP TRAINER får du straks hjælp til at opbygge styrke, og kraft i din rotationsbevægelse, fordi den giver en refektorisk mulkelaktivering i hele kropsstammen. Du træner din evne til at modstå eller at generere rotation. Det er et oplagt træningsredskab for enhver atlet og motionist, som ønsker at generere rotationskraft. 

Helt konkret består TRX Rip Trainer af en metalstang, med en elastik monteret i den ene ende. Den anden ende af elastikken fastgøres fx rundt omkring en søjle, en lygtepæl, benet af et legestativ, i et TRX X-mount eller en anden lukket krog på væggen - eller via det medfølgende døranker

Et simpelt design, som kan pakkes sammen til at fylde minimalt. 

Der medfølger en medium-styrke elastik, men du kan tilkøbe både lettere og hårdere Rip Training-elastikker.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

TRX Rip Trainer Basic Kit

TRX Rip Trainer er det perfekte supplement til din TRX Suspension Trainer.

Dette træningsredskab er essentielt for dig, der har et mål om at styrke din coremuskulatur og træne din reaktion, refleks og hastighed. Med TRX RIP TRAINER får du endvidere en høj metabolisk effekt som sidegevinst. 
TRX Rip Trainer består helt basalt af en metalstang og en elastik med modstand, som vil udfordre din corestyrke, eksplosive rotationskraft, fleksibilitet og udholdenhed. 

Træning af rotation og modstå rotation.

Langt de fleste bevægelser vi laver indeholder en form for rotaion. Træning af rotation er vigtigt, både for dig, som er professionel sportsudøver, men i høj grad også for dig, der træner for at holde dig i form og blive stærkere, eller komme dig over en skade.

I både sport og hverdag oplever vi krav til at kunne generere og kontrollere rotation. Du får brug for det hver dag - når du skal bære dine indkøbsposer hjem når du skal løfte dit barn, når du kaster en bold eller udfører sportsgrene så som svømning, løb og cykling. 

Hvad indeholder TRX Rip Trainer Basic Kit?

  • TRX Rip Trainer

  • 1 stk medium elastik

  • 1 Door Anchor

  • opbevaringspose

  • digitalt download, der sikrer dig at du hurtigt kan komme igang med træningen. 

 

 

Specifikationer
SKU81640009
EAN847585001455