TRX

TRX for the Postnatal Athlete - efterfødselstræning - digitalt download kursus

350,00 DKK

Efterfødselstræning med TRX er en supergod idé.

At starte op med træning efter graviditet kan føre megen tvivl med sig for kvinden, og udfordringer af helt fysiologisk karakter. Men i dette kursus kan du lære mere om, hvad du skal være opmærksom på - og hvordan du smart og sikkert kan gå i gang med at træne - med udgangspunkt i TRX Suspension Training.

Det digitale kursus henvender sig både til kvinden selv, men også til dig, som er personlig træner eller holdinstruktør og savner inspiration til, hvordan du griber opgaven an.

Scroll ned og læs mere 

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Brug TRX til effektiv efterfødselstræning

På dette digitale kursus kan du udforske de ændringer der skal til og de udfordringer, som der kan være for kvinden når hun skal i gang med at træne efter at have været gravid.

Kurset er velegnet til både dig, som skal i gang, men i høj grad også for træneren, som skal have nogle specifikke overvejelser in mente, når det gælder træning af postpartum-atleter.

Postpartum-træning

Dette interaktive kursus er designet til at give dig praktisk erfaring med teknikker til træning af postpartum-atleter og bevægelsesstandarder samt et større øvelsesbibliotek, som du kan trække på når du skal programlægge træning eller hold.

Dette får du i TRX for the Postnatal Athlete-kurset:

  • 1-2 timers digital undervisning
  • digital kursusmateriale
  • interaktive elementer
  • OBS: Kurset undervises på engelsk

 

Kurset undervises af dygtige Farel Hruska (som er Pre & Post Natal Specialist) 

Vi anbefaler, at du har en TRX Suspension Trainer og TRX RIP Trainer til at træne med i for at få det optimale ud af kurset.

KURSUSMATERIALER:Du modtager seneste 24 timer efter bestilling en e-mail med adgang til det digitale kursus og materialer (kursusmateriale, digital kursusadgang). Efter du har gennemført kurset modtager du et deltagerbevis. 

*OBSDigitale downloads refunderes ikke. Kurset undervises på engelsk. Kurset skal gennemføres for at du modtager et deltagerbevis.

 

 

 

Specifikationer
SKU81640183