Hvem er active aid?

active aid er gundlagt af 2 meget passionerede personer: Kim og Anette Grandahl Papsø. 
Herudover har vi nogle super dygtige instruktører tilknyttet, der med stor passion hjælper os med at afholde vores kurser inden for TRX Suspension, GUN-eX og andet.

Vores mission 
at udbyde unikke funktionelle træningsredskaber af høj kvalitet samt tilhørende uddannelser på såvel B2C- som B2B-markedet. 

Vores holdning: Al træning har et formål!
Hos active aid har vi store ambitioner.
Vores hensigt er at tilføre markedet for træning nogle gode, værdifulde træningsmuligheder og produkter i absolut særklasse.
Vi er overbeviste om, at vores produkter og viden om meningsfuld træning i sidste ende vil betyde stor forskel for mobilitet, styrke og bedre integration af kroppens intelligente systemer for den enkelte.

Vi arbejder for træning, bevægelse og funktionalitet. 
Træning for funktion - helt enkelt!
Lad os starte en ny bevægelse sammen - en træningsbevægelse. 

Din samarbejdspartner


I dag er active aid din samarbejdspartner, når det drejer sig om produkter og uddannelser inden for TRX Suspension Training, TRX Rip Training, Trigger Point Therapy, GUN-eX®, BOSU og alle de øvrige brands vi er distributører af.

Vi vil kun forhandle funktionelle træningsredskaber af høj kvalitet med tilhørende effektive kurser ene og alene for at sikre, at alle får det optimale ud af vores træningsprodukter. Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, skal du aldrig tøve med at kontakte os. 

Vi tror på, at dialog med dig vil medvirke til at styrke vores forretning - din succes er vores succes.

 

Vi glæder os til at træne sammen med dig.

Kim & Anette Grandahl Papsø