Mors dags gaver

Hvad kan man give i mors dags gave?

Mor er den bedste i verden. Skal hun forkæles lidt ekstra på Mors Dag, så har vi en masse gode idéer til dig. Der er lidt for ethvert budget og enhver interesse. Fælles er, at det er nogle superlækre træningsredskaber, som hun vil elske at eje til sin hjemmetræning. Vi har fundet nogle gode mors dags gaver frem du kan overveje!

TRX Home 2 er den optimale træningsmakker, når tiden er knap og det kan være svært at nå i fitnesscentret. Hvis hun gerne vil træne bedre balance, så kan det være en BOSU Balance Trainer Home lige er sagen. Det kan også være, at mor har talt om at hun godt kunne bruge en god træningselastik (som ikke sprænger første gang hun bruger den!) - så vil vi anbefale at kigge på de virkelig fede stofelastikker fra FLEXVIT. De er superbehageligt imod huden, og fordi de er lavet i et stofmateriale - så går de meget sjældent komplet i stykker. Det er altså en god investering. Til sidst kan hun slutte af med en gang selvforkælelse til kroppens muskler med selvmassage ved hjælp af fx en Trigger Point Foamroller eller massagebold.

Hvornår er mors dag?

Mors dag falder som altid på 2. søndag i maj.

Husk at der er GRATIS fragt ved køb over 500 kroner. (måske skal du også selv lige have noget med til din egen træning?)