TRIGGER POINT THERAPY

Trigger Point MobiPoint Massagebold 5 cm

89,00 DKK

Denne lille massagebold bliver din bedste ven. Trigger Point MobiPoint er en lille gummi-massagebold med bløde pigge, som er specielt designet til, at du kan med MobiPoint massere områder som andre redskaber ikke kan. Masserer og løsner op for spændinger i fødder og hænder.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Massagebold - massér dine fødder og hænder med Trigger Point MobiPoint

Rul spændinger og smerter væk med en blød, men kompakt lille massagebold fra Trigger Point Therapy. Den lille størrelse på 5 cm i diameter gør MobiPoint perfekt til mindre områder som fx din hånd eller fod. De tætsiddende gummipigge er designet til at stimulere ilt- og blodcirkulationen i vævet og lindre smerter, så du igen kan bevæge dig godt og frit. Aktiver de små muskler i hænder og fødder for at opnå større velvære. Håndmassage med MobiPoint kan være rigtig lækkert, hvis du har siddet ved computeren hele dagen og arme og håndled er blevet trætte og anspændte. 

En smart, kompakt lille massagebold i høj kvalitet, som kan hjælpe dig med dine fodproblemer, løsne op for anspændte hænder og underarme, være med til at forebygge musearm, og så videre. 

Den strukturerede overflade giver en behagelig og let følelse af behandlingen  

Vægt: ca. 50 gram
Diameter: 5 cm.
Øvrigt: Vandafvisende, overfladen er let at gøre ren, nem at have med i rygsækken/sportstasken. 

 

 

 

 

 

Specifikationer
SKU32340030
EAN3700006203937