+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Trigger Point the GRID Foamroller

Sorter faldende

   

1 til 10 ud af 18

 1. 1
 2. 2
 1. Sølvgrå foamroller til din foamrolling for at forebygge skader, øge din mobilitet og øge velbefindende

  Trigger Point Coreroller Foamroller

  325,00 kr

  Trigger Point Core Roller er en lækker skumrulle, som du kan bruge til at give dig selv en effektiv bindevæsmassage. Slip fri for skader, ømme muskler og brug den endda til yoga- og pilatesøvelser!

  Vis detaljer
 2. Trigger Point the GRID Foamroller regnbue rainbow

  Trigger Point The Grid - Regnbue (Limited Edition)

  370,00 kr

  Trigger Point The Grid 1.0 - i regnbuefarver. Aldrig har der været så meget fart over farverne, som med dette limited edition produkt. Når benene er trætte efter løbeturen, ryggen er øm efter en lang dag foroverbøjet ved skrivebordet eller kroppen er ramt af en skade. Så er det tid til at gribe foamrolleren og rulle bindevævet. Trigger Point The GRID 1.0 i den velkendte gode kvalitet - og den bliver du glad for!

  Hver regnbuefarvet foamroller er unik - ikke to vil have det samme mønster. Det er da ret fedt!

  Vis detaljer
 3. Trigger Point the GRID Foamroller Mint

  Trigger Point The GRID - Mint

  370,00 kr

  Trigger Point The Grid 1.0 - i farven "Mint". Når benene er trætte efter løbeturen, ryggen er øm efter en lang dag foroverbøjet ved skrivebordet eller kroppen er ramt af en skade. Så er det tid til at gribe foamrolleren og rulle bindevævet. Trigger Point The GRID 1.0 i den velkendte gode kvalitet, som kan holde en brugervægt helt op til 225 kg!

  Vis detaljer
 4. Foamroller - billig kun 199 kroner for verdens bedste foamroller

  Trigger Point The GRID - Sort

  370,00 kr

  The GRID foamroller er et smart redskab, når du vil arbejde effektivt med din egenbehandling af skader, forebyggelse, mobilitet og velvære for hele din krop.

  TriggerPoint The GRID er hul, har en mønstret overflade og er let at rengøre. Den kan bruge af alle lige fra genoptræningspatienten over motionisten til atleten.

   

   

  Vis detaljer
 5. Foamroller Orange - rul og forebyg skader, bliv mere fleksibel

  Trigger Point The GRID - Orange

  370,00 kr

  The GRID foamroller gør det muligt for dig at arbejde effektivt med din egenbehandling af skader, forebyggelse, arbejde med mobilitet og øget velvære for hele din krop. The GRID adskiller sig fra andre, glatte foamrollers ved være hul og opbygget med en 3-dimensionel overflade. Det tillader bedre ilt- og blodflow, så du opnår den optimale transport af affaldsstoffer. Tilfør det tryk, du vil, og opnå en personlig massage. Bruges af alle lige fra genoptræningspatienten over motionisten til atleten.

  Vis detaljer
 6. Trigger Point The Grid - Grå Camo

  Trigger Point The Grid - Grå Camo

  370,00 kr

  Når benene er trætte efter løbeturen, ryggen er øm efter en lang dag foroverbøjet ved skrivebordet eller kroppen er ramt af en skade. Så er det tid til at gribe foamrolleren og rulle bindevævet. Trigger Point The GRID 1.0 i farven grå camoflage er den farve i den velkendte gode kvalitet - og den bliver du glad for!

   

   

  Vis detaljer
 7. MB1 massagebolden til de særligt ømme områder - med i Trigger Point Mobility Sampak

  MobilityPack - GRID 1.0 Foamroller, MB1 bold og rem

  299,00 kr

  Mobility Sampak fra TriggerPoint med the GRID 1.0 Orange Foamroller, lille MB1-massagebold og bærerem. Spar penge og hold din krop frisk og skadesfri. Vis detaljer
 8. the GRID X - den hårde foam roller fra TriggerPoint.

  Trigger Point The GRID X

  399,00 kr

  The GRID X foam roller er tiltænkt dig, der ikke længere oplever tilstrækkelig respons fra The GRID, og derfor har brug for en foam roller, der leverer et hårdere og dybere arbejde. The GRID har dobbelt så hård densitet som den almindelige GRID 1.0 og er specielt designet til at kunne arbejde sig igennem kroppens hårdeste og sejeste problemområder.

  Vis detaljer
 9. Trigger Point the GRID 2.0 foam roller i farven sot-lang foamroller-god kvalitetsfoamroller fra activeaid.dk

  Trigger Point The GRID 2.0 SORT

  695,00 kr

  En lang foamroller gør det nemmere for dig at foamrolle hele kroppen. Du vil måske opleve Trigger Point The GRID 2.0 som mere stabil end dens lillesøster GRID 1.0, fordi du kan balancere mere af din krop på den. Du får 66 cm at rulle på og kan bruge den som led i skadesforebyggelse, behandling eller simpelthen for at kunne holde din krop mobil og have fri bevægelighed til at kunne gøre de ting du vil i din hverdag, din sport og lignende.

  Vis detaljer
 10. Trigger Point the GRID Travel Foamroller Orange

  Trigger Point The GRID Travel - Orange

  275,00 kr

  Den velkendte GRID-foamroller - bare i en mindre, kompakt størrelse, som er ca. 8 cm kortere og lidt mindre i diameter. Trigger Point the GRID Travel Orange er lige til at tage med i tasken. Nemt og smart! Vis detaljer
Sorter faldende

   

1 til 10 ud af 18

 1. 1
 2. 2

Trigger Point the GRID Foamroller har været bedst i test mange gange

Der findes efterhånden et helt enormt udvalg af skumruller - eller foamrollers, som de også kaldes. Men for os vil den originale, og den bedste, nok for evigt være de originale fra Trigger Point Therapy.

Siden vi introducerede dem på det danske marked er de gået fra at være nørde-udstyr til behandlere, sportsfolk og personlige trænere til at være hvermandseje. De ligger frit tilgængelige i fitnesscentrene, du kan købe dem i løbebutikker og selv din maraton-løbende onkel har sikkert en - eller ved i hvert fald hvad foamrolling er.

Selvmassage med foamroller eller håndholdt massageprodukt er en god investering i din krops velbefindende, mobilitet og bare få minutter om dagen kan gøre en stor forskel. Du kan snuppe stramhed i muskulaturen i opløbet før det sætter sig som en begrænsning i kroppen.

Trigger Point The GRID 1.0 Foamrolleren er flere gange blevet kåret som "Bedst i test" og det forstår vi godt. 

Nu har du et væld af farver at vælge imellem. Hvad med en pink, en grå camo, en regnbue eller lignende?