+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mobilitetsudstyr fra Trigger Point Therapy

Trigger Point Therapy laver, efter vores mening, de bedste foamrollers og andet foamrollingudstyr på markedet. De var pioneerer inden for Myofascial Release, og holder stadig kvaliteten og produktudviklingen kørende. Derfor er der sket meget siden den klassiske GRID 1.0 foamroller. Her kan du se nyheder fra Trigger Point Therapy, som nu er tilgængelige på det danske marked. 

Active Aid er officiel forhandler af Trigger Point Therapy, og har desuden en lang række forhandlere, hvor du også vil kunne finde foamrollers, bolde, sticks, og lignende.

Nyheder fra Trigger Point Therapy

Sorter faldende

   

9 vare(r)

Sorter faldende

   

9 vare(r)

Ny GRID 1.0 Foamroller fra Trigger Point Therapy

Den klassiske, og mest solgte foamroller, er GRID 1.0. Den er 33 cm lang, hul, beklædt med mønstret EVA-skum og den ideelle foamroller til langt de fleste brugere. Den er tilpas i sin fasthed - ikke for hård, ikke for blød. Den har 3 forskellige typer overflademønster, som gør den rigtig god til både massage af både ben, ryg, arme, nakke, baller og så videre. I år er den kommet i en ny, fed farve - Grå Camoflage. Derudover findes den i pink, limegrøn, sort, orange og armygrøn camoflage. Så det er bare at vælge din yndlingsfarve

Massagebold i forskellige versioner

En massagebold er god, når du gerne vil i dybden i dit bindevæv. Hvor en foamroller kan ramme meget bredt, så kan du med fx en MB1 massagebold finde det punkt i ballen, som gør rigtig ondt, tilføre et pres og på den måde sørger for, at løsne op og skabe mobilitet igen. Hvis du vil have dobbelt op på massagebolde, fx til din rygmassage eller nakkemassage, så læs mere om Trigger Point MB2 Roller her.

Se alle produkter fra Trigger Point

Vil du have det komplette overblik over mobilitetsprodukterne, så kan du finde hele udvalget af Trigger Point Therapy foamrollers, bolde og sticks her.