Trigger Point Foam Rolling

Foamroller til atleten, fysioterapeuten og motionisten

Går du op i at holde kroppens muskler friske og klar til næste træningspas og hverdagens udfordringer, så ved du sikkert allerede hvor meget der er at hente ved at foamrolle på regelmæssig basis. Hvor det tidligere mere var atleten der brugte en foamroller, er der nu snart en massagerulle i hvert et hjem, fitnesscenter og fysioterapi.
Myofascial release er en velkendt måde at sørge for at løsne op i stramt bindevæv og stramme muskler. Opnå større velvære, slip den trætte, tunge fornemmelse i benene, massér selv de ømme skuldre og lad ikke smerter i nakken ødelægge hele din dag - grib din foamroller eller massagebold og brug et par minutter på at give kroppen lidt kærlighed. 

Men hvilken er den bedste foamroller på markedet? Vi ved godt, hvad vi ville vælge > Trigger Point Therapy! En pionér inden for foamrolling, som bliver ved med at udvikle nye produkter og forbedre de tidligere. 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Inspiration til TRX-træning

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Hvilken foamroller skal jeg vælge?

Der findes efterhånden virkelig mange forskellige foamrollers. Alt efter, om du har brug for en foamroller til brug i din pilatestræning, til at løsne op og massere ømme løbeben, gerne vil have en foamroller med vibration, eller måske er på udkig efter en ekstra-lang foamroller

Klik her og læs guiden: "Hvilken foamroller skal jeg vælge?".

Du kan også foamroller med en massagebold eller stick

Foamrolling er måske mest kendt for den cylinderformede massagerulle beklædt med mønstret skum. Men der er mange andre muligheder. Og det inkluderer også produkter, som giver muligheder for dig, som er begrænset i din bevægelighed pga. skader eller andet og derfor fx ikke kan komme ned på gulvet og foamrolle. 

Massagebolde kan bruges til at komme helt i dybden med problemområder - fx i den store ballemuskel, hvor du kan punktmassere i dybden. Hvis du gerne vil foamrolle dine underbensmuskler, men gerne vil gøre det siddene, så grib f.eks. fat i TriggerPoint STK, som er en håndholdt foamroller med håndtag i hver ende. 

Hvorfor er foamrolling godt?

Kender du følelsen af trætte, tunge ben efter en løbetur? Eller den stikkende fornemmelse i skuldre og nakke, når du har siddet ved computeren en hel arbejdsdag? Så har du en god idé til, hvornår det er godt at foamrolle. Med en foam roller, massagebold eller lignende kan du give dig selv massage og løsne op i stramme muskler og ømme triggerpunkter. Du masserer bindevævet, og hjælper til med at skabe et optimalt flow af ilt og blod til musklerne - og på den måde oplever du en lethed. Det er ren velvære og kærlighed til kroppen. Du behøver ikke have en decideret smerte eller ømhed du vil af med. Foamrolling kan også bruges effektivt som led i afspænding, at komme i kontakt med kroppen og få den til at slappe ekstragodt af.