Vi bytter dine julegaver frem t.o.m 31. Januar 2021 
Er du i tvivl, så ring til os på 8667 6730 Glædelig jul active aid Kim og Anette

+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Foamrollers til atleten, fysioterapeuten og motionisten

Går du op i at holde kroppens muskler friske og klar til næste træningspas og hverdagens udfordringer, så ved du sikkert allerede hvor meget der er at hente ved at foamrolle på regelmæssig basis. Hvor det tidligere mere var atleten der foamrollede, er der i 2020 snart en massagerulle i hvert et hjem, fitnesscenter og fysioterapi.
Myofascial release er en velkendt måde at sørge for at løsne op i stramt bindevæv og stramme muskler.

Men hvilken er den bedste foamroller på markedet? Vi ved godt, hvad vi ville vælge > Trigger Point! En pioner inden for foamrolling, som bliver ved med at udvikle nye produkter og forbedre de tidligere. 

Trigger Point Foam Rolling

Sorter faldende

   

1 til 12 ud af 23

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

   

1 til 12 ud af 23

  1. 1
  2. 2

Hvilken foamroller skal jeg vælge?

Der findes efterhånden virkelig mange forskellige foamrollers. Alt efter, om du har brug for en foamroller til brug i din pilatestræning, til at løsne op og massere ømme løbeben, gerne vil have en foamroller med vibration, eller måske er på udkig efter en ekstra-lang foamroller

Klik her og læs guiden: "Hvilken foamroller skal jeg vælge?".

Du kan også foamroller med en massagebold eller stick

Foamrolling er måske mest kendt for den cylinderformede massagerulle beklædt med mønstret skum. Men der er mange andre muligheder. Og det inkluderer også produkter, som giver muligheder for dig, som er begrænset i din bevægelighed pga. skader eller andet og derfor fx ikke kan komme ned på gulvet og foamrolle. 

Massagebolde kan bruges til at komme helt i dybden med problemområder - fx i den store ballemuskel, hvor du kan punktmassere i dybden. Hvis du gerne vil foamrolle dine underbensmuskler, men gerne vil gøre det siddene, så grib f.eks. fat i TriggerPoint STK, som er en håndholdt foamroller med håndtag i hver ende.