+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Flow Massagepistol

Flow Sports Tech - Massagepistol 

Der er en stærk, ny spiller på markedet for professionelle redskaber designet til behandling af det myofasciale væv. FlowSportTechnology har udviklet markedets mest støjsvage massagepistol med 4 udskiftelige hoveder, 4 forskellige hastigheder og et stærkt, genopladeligt batteri. Lignende produkter er elsket af atleter og sportsfolk verden over, og nu er der altså en potent konkurrent på markedet! Det er en kæmpe konkurrent til nogle af de små, nobrand-versioner derude - her er du garanteret et produkt, der holder det det lover!  

Percussion technique er helt ideelt til både den private, behandleren og atleten, som vil have adgang til en nem måde at massere ømme muskler, arbejde meget muskelspecifikt med begrænsninger i mobiliteten og opnå et større velvære i hverdagen. Skal du prøve, hvilken forskel det kan gøre for DIN krop? Tag et kig på mulighederne herunder. 

Flow Massagepistol

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Massage hver dag - ja tak!

Hvis du fik tilbuddet om en gang massage af de ømme ben efter træning eller efter en lang dag stående på arbejdet - ville du så sige "nej tak"? Det er vist mange af os, der ville elske at blive masseret hver dag. Det er bare de færreste af os der har råd til en privatmassør eller at opsøge den lokale fysiurgiske massør hver dag. Men med en massagepistol får du virkelig det næstbedste - og det er supernemt.
En Flow Massagepistol er en let og overkommelig måde selv at behandle sine muskler på. Brug den før og efter træning, eller hvis du generelt oplever stramhed eller trætte, ømme muskler i hverdagen. Selv et par minutter giver dig en oplevelse af friskere ben.

Hvilken effekt har en massagepistol?

Når du bruger en massagepistol sker der ganske enkelt en stimulering af dit nervesystem, som bevirker at dine muskler slapper af. Præcis som din massør anvender en lignende teknik med rytmiske, pulserende slag. Du oplever, at området du behandler på bliver afslappet, og mindre ømt. 

God massagepistol til prisen

Markedet for massagepistoler BOOMER i disse år. Du kan finde dem i alle prisklasser. Men lige netop en massagepistol fra Flow Sports Tech er et rigtig godt bud til dig, der vil have et redskab, hvor alt ekstraudstyret allerede er standard med i pakken. Du får ekstra hoveder, oplader af forskellig art, en god, solidt bære- og opbevaringstaske. Og så får du altså en virkelig stille, men ultra powerfuld percussionmassage - altså sammen for en god pris. Vi har solgt mange til professionelle atleter, personlige trænere og en del til behandlere, som bruger det som et element af deres kontakt med en klient.

Er du mere til foamrolling?

Hvis du er mere til hands-on myofascial release, så kan det være du skal kigge på udvalget af foamrollers og håndholdte massageredskaber. Du finder alt det bedste fra Trigger Point Therapy og andre brands her på webshoppen. Vi skal nok hjælpe dig med at holde din krop i topform.

Se mere mobilitetsudstyr - klik her.