Let's Bands Powerbands FIex Gul (let)

Let's Bands FLEX med let modstand (gul) er en rigtig god træningselastik til begynderen eller i kombination med andre Let's bands-produkter. Et langt stykke træningselastik i super kvalitet, som giver dig mulighed for 100-vis af øvelser. Træn hjemme, i fitnesscentret eller snup elastikken med, når du er på farten og have et fedt træningsredskab ved hånden. 

Speciel pris 59,50 kr Normal pris 70,00 kr

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

Let's Bands Powerband Flex - let træningselastik


Lets Bands Powerbands FLEX gul
er den letteste træningselastik i serien af FLEX-bands fra Let's Bands.


Den lette modstand gør dette til en rigtig god begynder-elastik eller oplagt, når du vil mixe med andre Powerbands. Elastikken er super, når du skal have kroppen varmet op inden anden træning eller sport, til at aktivere muskler, træne specifikke muskelgrupper eller træne din core-stabilitet. Lav 100-vis af styrke-, mobilitet-, og plyometriske øvelser. En billig løsning, når du er på udkig efter et effektivt træningsredskab.


Forebyg skader effektivt med elastisk modstand. 


Er du ramt af skader er elastiktræning et supergodt valg. Du kan nemt skalere, hvor hård træningen er - det er et spørgsmål om at vælge en lettere/hårdere elastik, variere hvor langt du strækker elastikken ud, etc. Fx er Let's Bands Powerband FLEX en oplagt træningsmakker, hvis du træner efter principperne i GLAD-træning (særligt program til især dig, som er ramt af slidgigt i hofte/knæ - udviklet af fysioterapeuter).Træningselastikken
 er 180 cm lang og 15 cm bred

Styrke ved 100% forlængelse: 2,5 kg
Styrke ved 200% forlængelse: 3,6 kg

 

Let's Bands Flex Bands findes i 3 hårdheder:Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Let's Bands Powerbands FIex Gul (let)
Din bedømmelse
Kommende kurser

Vores mest populære