Let's bands Power Set Lady

Let's Bands Power Set LADY er træningselastikker af høj kvalitet. 3 forskellige modstande i samme pakke. Incl. 4 ugers træningsprogram, opbevaringsnet, m.m. Tag fitnesscentret med i tasken.

Speciel pris 137,40 kr. Normal pris 229,00 kr.

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

3 små træningselastikker - Let's Bands Powerset Lady

Power Set Lady fra Let's bands er et lækkert lille udvalg af kvalitets-træningselastikker. De lækre lyserøde, lilla og pink elastikker med forskellig modstand er nogle af de bedste træningselastikker, der er på markedet i øjeblikket. Du kan nemt have sættet med i tasken, så du kan træne derhjemme, på hotelværelset eller, hvis du er rigtig frisk, i frokostpausen på kontoret.

Det, som virkelig sender Let's Bands Power Set Lady op på listen over elastikker, er det 4 ugers træningsprogram, som du får gratis med, når du bestiller et sæt. Det er fedt at komme godt i gang, så du får mest muligt ud af din træning. Det gør du med Let's Bands!

Power Set Lady indeholder: 

  • 3 Powerbands MINI (let, medium og hård) i hver sin smukke farver samt
  • 1 plakat med øvelser, så er du hurtig i gang
  • 1 opbevaringsnet til at holde det hele samlet i
  • 4 ugers træningsprogram til download 
  • 2 fine armbånd med logo

 

Let's Bands hjemmeside kan du finde yderligere inspirations-workouts.

 Let's Bands Lady Set Træningselastikker hotpink, lilla, lyserød

 

Let's Bands Lady Set er designet til dig, som vil have god kvalitet til en overkommelig pris. Uanset om du vil træne hjemme, på hotellet i Italien eller måske i frokostpausen på arbejdet, så har du med dette sæt både et alsidigt træningsredskab og nem adgang til træningsinspiration. Hvert af de medfølgende træningsprogrammer er bygget op omkring dit travle liv - så de tager hver især under 30 minutter at gennemføre. Men du vil få en udfordrende workout, som hjælper dig med at træne dine muskler, din styrke og flexibilitet. Du vil blive guidet gennem hver elastiktræningsøvelse trin for trin. Gå online til Let's Bands øvelsesbibliotek og vælg de øvelser, der matcher dine træningsmål. Træningselastikker - helt enkelt genialt.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Let's bands Power Set Lady
Din bedømmelse

Vores mest populære