Let's Bands Powerbands MAX Mobilizer (GRÅ)

Let's Bands Powerbands MAX Mobilizer - Ultra Heavy (Grå) er et perfekt træningsredskab til mobilitetstræning, intensiv udstrækning, full-body workouts og en hjælp i en lang række styrkeøvelser (som fx pull-ups, chin ups, etc.).

Det er den Let's Bands elastik med absolut hårdeste modstand. 

Scroll ned og læs mere ↓

299,00 kr.

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

Lets Bands Powerbands MAX Mobilizer - Ultra Heavy (Grå)

Den grå Powerbands MAX Mobilizer er den sværeste elastik i serien af MAX Powerbands. Det er en super robust og tyk elastik. Den var tidligere grøn.

Har du brug for support til chin-ups og dips? Denne elastik er det oplagte valg. Den gode kvalitet gør træningselastikken modstandsdygtig nok til selv de mest krævende workouts. Brug den som supplement til din styrketræning for at sætte max effekt på dine øvelser fx ved at overloade vægtstangen og sætte ekstra spænding på din bænkpres, squat og dødløft. 

MAX Mobilizer Ultra Heavy kan bruges i udvikling af lateral hastighed og fremadgående acceleration ved at bruge elastikken i forskellige walk, shuffle, lunge og løb-på-stedet-øvelser. Kombiner med fx Powerbands set MAX og du har et komplet fitnesscenter med i tasken. Mobilitetstræning, intervaltræning, hastighed, plyometrics, fleksibilitetstræning, konditionstræning og genoptræning - you name it; Let's Bands Powerbands kan bruges!

Længde: 100 cm

 

Mobilizer træningselastik ultrahård bruges ofte af fodboldspillere og andre atleter

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Let's Bands Powerbands MAX Mobilizer (GRÅ)
Din bedømmelse

Vores mest populære