Let's Bands Powerbands MAX blå (hård)

Let's Bands Powerbands MAX blå (heavy) - er en træningselastik, som er helt ideel til dig, der har brug for lidt ekstra udfordring i din træning.

En elastik med hård belastning, som kan bruges til blandt andet isolerede styrkeøvelser som squats og biceps curl, eller bruges som hjælp når du vil lave pull-ups, men ikke har den fornødne overkrops- og corestyrke endnu. Den kan også benyttes til mobilitetsøvelser og elastiktræning er også en del af stort set alle professionelle sportsudøveres træningsregime.

Længde: 100 cm
Bredde/tykkelse: 2 cm

Scroll ned og læs mere ↓

 

189,00 kr.

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

Let's Bands Powerbands MAX blå

Den blå Let's Bands Powerbands MAX er en "heavy"-styrke træningselastik. Den giver hård belastning og derfor egnet til dig, der skal udfordres lidt.

Brug den, når du vil have en krævende træning af flere muskelgrupper. Den høje modstand i elastikken gør det til et ideelt træningsredskab til fuldkropstræning med egen kropsvægt. Træn styrke, interval og udstrækning. Et robust powerband, der anbefales til alle lige fra begynderen til den professionelle.

Hvad kan en træningselastik bruges til?

Brug den lange elastik til træning af stabiliteten af din coremuskulatur, balancetræning, udstrækning og mobilitet, eller brug den fx når du gerne vil blive bedre til at lave pull-ups - du sætter den bare fast om en barre over dig, sætter en eller to fødder ind i loopet, og får hjælp fra elastikken til at trække dig op. 

Detaljer om den hårde træningselastik

  • 100 cm lang
  • 2 cm bred
  • hård styrke
  • stærk latex, som er god slidstærk
  • Trækstyrke ved 100% = 14,3 kg
  • Trækstyrke ved 200% = 22 kg

 

 

hård træningselastik fra let's bands max

 

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Let's Bands Powerbands MAX blå (hård)
Din bedømmelse

Vores mest populære